CURS DE INITIERE TERAPEUTICA en

MEDICINA ENERGETICA

R- EVOLUTIA MEDICALA

Aceasta R-evolutie atat in medicina energetica cat si in medicina alopata, este raspunsul adecvat a unei realitati care se schimba cu mare viteza si actioneaza atat la nivel subtil in toate corpurile, canalele, punctele energetice cat si la nivel fizic, celular creand o optimizare importanta a tuturor sistemelor.

Este o noua etapa care corespunde nivelului actual evolutiv pentru fiecare fiinta umana, in societate, in medicina si in toate sistemele existente de pe pamant cerand adaptarea la noile tehnici si metode de vindecare si in sistemele de sanatate, atat in terapiile conventionale cat si in cele de medicina alopata.
Sunt necesitati noi care trebuiesc adaptate si asimilate in aceste timpuri de profunde schimbari si transformari in toate sistemele pentru a armoniza materia cu noua energie care proportioneaza si optimizeaza echilibru, sanatate fizica, mentala, emotionala, bunastare, claritate la toate nivelele.
Rezonanta noii energii care se instaleaza in fiecare zi pe pamant este foarte elevata iar corpul fizic nu o poate asimila dintr-o data si se colapseaza.

De aceea este foarte necesar de a invata utilizarea noilor metode, tehnici si noilor energii in sistemele de sanatate pentru a veni in ajutorul fiecarei persoane de a putea primi, asimila si integra Noua Energie Vindecatoare si Transformatoare in functie de situatia care se prezinta.

Prin aceste noi sisteme si energii se gasesc si se elibereaza cauzele care au produs boala, colapsul, blocajul producand vindecarea si reparand celulele afectate.

OBIECTIVUL IMPORTANT al acestei initieri este de a accede la vindecare de maniera rapida, simpla si eficace fara nici un risc sau contraindicatie, fara restrictii.

ACEASTA INITIERE ESTE ABSOLUT COMPATIBILA CU ORICE TIP DE TRATAMENT A MEDICINEI ALOPATE.