CURS DE TERAPIE ENERGETICA – VINDECARE en

Obiectivul principal al acestei initieri este de a accede la energia vindecatoare si transformatoare de maniera directa, rapida si simpla fara nici un risc, contraindicatie si fara restrictii.
Aceasta terapie este compatibila cu orice tip de tratament medical.
Acum te afli intr-o noua etapa care corespunde nivelului actual de evolutie atat pentru tine cat si pentru toate fiintele umane, aceasta etapa se desfasoara pe toate planurile:

  • planul sanatatii
  • plan economic 
  • material
  • energetic
  • structural
  • mental, etc.

Acest lucru creeaza necesitatea de a te adapta la noile tehnici si metode care corespund fiecarui sistem, una dintre cele mai importante laturile din aceste sisteme este starea de sanatate fizica, mentala, emotionala si energetica a fiecarei persoane, deoarece acest lucru demonstreaza starea reala a societatii.

Metodele si tehnicile de vindecare, de acompaniere sunt o cerinta impetuoasa in aceste timpuri de profunde schimbari si transformari in toate sistemele existente atat in interiorul cat si in exteriorul corpului fizic, pentru a se armoniza materia cu Energia Renovatoare Suprema proportionand sanatate, bunastare, echilibru, pace si liniste interioara, claritate.

Rezonanta Noii Energii este foarte elevata creand necesitatea de a invata si utiliza Noile tehnici si metode in sanatate adaptate etapelor actuale pentru a permite corpului uman sa accepte si sa asimileze Noua Energie Vindecatoare si Transformatoare care elibereaza cauzele care au produs boala, conflictul energetic, blocajul, etc. si repara celulele afectate.

Aceasta terapie este raspunsul adecvat a unei realitati care se schimba cu mare viteza, actuand la nivel subtil pentru a produce principiul schimbarii la nivel celular, energetic, functional in corpul fizic si o schimare generala in toate corpurile energetice.
Aceasta terapie este o terapie suava care se poate utiliza cu toata securitatea si increderea tuturor categoriilor de persoane incepand de la bebelusul nou nascut pana la persoana cu varsta cea mai inaintata, tuturor persoanelor care sufera de orice tip de boala, care au o durere punctuala, persoanelor cu boli terminale, cronice, nervozitate, anxietate, trastornari de conduita, agresivitate, confuze, panicate, etc.

Conexiunea care se realizeaza in aceasta initiere permite Energiei Vindecatoare si Transformatoare sa intre in corpul terapeutului si de aici este dirijata catre locul afectat din corpul pacientului eliminand blocajele care au produs boala, durerea, conflictul energetic.

Este absolut necesara deschiderea Noului Canal Energetic deoarece se lucreaza cu energii de o frecventa inalta care au nevoie de un canal deschis, fara interferente si adaptat la Noua Rezonanta.