CURS “NOI TEHNICI DE MASAJ” en

Masajul “ ARTA TERAPEUTICA”

Noile sale tehnici trezesc corpul catre o Noua Constiinta unde experimentezi ceva nou, sanatos, eliberator care echilibreaza toate energiile si sistemele din corpurile energetice si din cel fizic, elibereaza mintea si corpul de tensiunile cotidiene, sociale, familiale, personale acumulate in fiecare zi.
Combate cauzele care altereaza, blocheaza, lezioneaza sistemul nervos, neuronal si alte sisteme din corp.

Pentru un corp stresat, tensionat, cu dureri, obosit de stres si de efectele sale negative, masajul terapeutic este metoda adecvata pentru al elibera de aceste sisteme perturbatoare creand o stare de sanatate, bunastare, pace, liniste, echilibru interior si exterior.

Aceasta initiere in Arta Masajului se bazeaza pe tehnici si metode noi prin care se elibereaza stresul si distresul provocat de ritmul accelerat in care traiesti, de informatiile care te bombardeaza in fiecare moment, crizele, conflictele, etc. pe care nu stii sa le gestionezi si sa te eliberezi de ele pe masura ce apar.

De-a lungul timpului au fost descoperite diferite metode si tehnici de alinare a simptomelor stresului, dar cel mai important lucru este sa gasesti cauzele si sa le elimini pentru a reda corpului starea de sanatate, restabililirea echilibrului energetic, prospetime, revigorare, disponibilitate si eficienta maxima in viata ta de zi cu zi.

Cele mai solicitate tipuri de masaj sunt cel emotional si cel de antistres deoarece sunt masaje integrale prin care se aplica o varietate de tehnici, metode si energii noi, complete adaptate cerintelor actuale de schimbare pe toate planurile.

Pentru inceput este necesar sa intelegi ca acest corp fizic este o prelungire a corpurilor energetice, este un refugiu in care se depoziteaza emotiile negative traite atat in trecut cat si in aceasta viata arhivate in memoriile celulare iar de fiecare data cand traiesti o noua experienta emotionala negativa aceasta se conecteaza cu arhivele deja existente in memoriile celulare intensificand trairea si provocand suferinta, boli, blocaje, etc.

Aceste masaje sunt terapeutice, sunt psihomasaje care actioneaza asupra tuturor energiilor negative care au creat blocaje, boli, suferinte, dureri, afectand mai multe sisteme cum ar fi:

  • Psihic
  • Mental
  • Neuronal
  • Nervos
  • Imunitar
  • Muscular, etc

Toate aceste blocaje altereaza si creeaza tensiuni, stari de spirit negative, boli, conflicte, ganduri si actiuni, atitudini negative blocandu-te in minte sau in spatiul sideral interior prin perceptia care te-a afectat.

Acest masaj este necesar pentru a gasi si a te elibera de toate cauzele si sistemele negative care te afecteaza pentru a imbunatati calitatea vietii pe toate planurile.