Soul initiation class – Level 1

Cursul de Initiere a Sufletului nu este un curs oarecare, ci “CURSUL TAU”. Este calea catre tine, cu experiente unice care produc un Nou Inceput cu schimbari profunde incepand cu Reconstructia ta din interior.

Acum este momentul sa te redescoperi, sa te recunosti si sa experimentezi de maniera particulara si profunda un Nou Prezent cu teme diferite prin care sa descoperi si sa integrezi pacea, linistea, lumina, echilibru, prosperitatea si Iubirea Suprema.

In acest curs de initiere vei putea invata Noi Tehnici evolutive care nu au mai fost prezentate pana acum pe pamant.
Ele fac parte dintr-un nou sistem de initiere in ARTA DE A FI, care se bazeaza pe deschiderea unui Nou Canal Energetic Suprem prin care te conectezi cu Sufletul, cu Esenta Ta si cu Constiinta Suprema.

Prin intermediul acestei conexiuni captezi Energia Suprema care te va ghida si ajuta sa te eliberezi de sistemele negative acumulate din origini si pana in acest moment.

Pe masura ce folosesti aceste tehnici noi se dezvolta Intuitia, care este Maestrul tau interior si care te ghideaza si te ajuta sa fii constient, echilibrat, sanatos, pentru a te putea depasi, pentru a-ti depasi limitele mentale actuale, pentru a invata cum sa gestionezi si sa te eliberezi de toate pacturile, arhivele, sistemele perturbatoare din trecut si pentru a-ti invata lectiile repetente care se prezinta in fiecare etapa a evolutiei tale.

Acest sistem de initiere iti este absolut necesar pentru eliberare, transformarea si transcendenta materiei fizice.
Pasul 1 Evolutia adevarata se realizeaza doar dupa ce ti-ai recuperat Lumina si toate partile Sufletului tau pe care le-ai pierdut in decursul milioanelor de vieti prin care ai trecut.

Pasul 2 este deschiderea Noului Canal Energetic prin care intra in corpul tau Energia Renovatoare si Transformatoare.

Pasul 3 este conexiunea cu Sufletul, cu Esenta, cu Constiinta Suprema care te determina sa te intorci catre tine pentru a-ti da seama de starea ta reala, pentru ca apoi sa poti decide daca vrei sa continui ca pana acum, sa te lamentezi, sa pozezi ca victima a circumstantelor fara a face ceva util pentru tine, sau indraznesti sa inveti noi tehnici care corespund acestor etape de transformare si prin care sa incepi procesul de eliberare, transformare si evolutie de care ai atata nevoie.

Pasul 4 este realizarea drumului de intoarcere catre interiorul tau unde vei experimenta un Prezent Diferit Permanent unde nu se pune problema sa schimbi lumea obligand-o sa actioneze dupa bunul tau plac, ci mai intai sa te intelegi pe tine pentru a-ti schimba vechile obiceiuri, mentalitati, valori, concepte si invataturi gresite  si negative conflictive care te-au facut sa suferi, sa te blochezi si sa te pierzi.

Acum ai nevoie de mult discernamant, compasiune si rabdare fata de tine si fata de ceilalti, fata de ceea ce ti se intampla in acest proces si de a fi capabil sa schimbi orice situatie negativa care se prezinta in fiecare moment pentru una Suprema pentru a fi constient, sanatos, echilibrat, prosper, imbunatatindu-ti calitatea vietii pe toate planurile si la toate nivelele.

Acest proces se va realiza in etape esalonate desfacand nodurile mentale si cerebrale, deschizand portile labirintului fara iesire in care ai trait ca un prizonier plin de frici, confuz, neputincios, frustrat, gresind in permanenta datorita programelor si arhivelor negative care te-au folosit dupa bunul lor plac ca pe o marioneta inconstienta din origini si pana acum.

Cand vei inceta sa mai cauti, te vei regasi.
Nu cauta in afara ce ai inauntru.
Cand iti vei da seama de starea ta reala si de tine, abia atunci va incepe eliberarea din sclavia mentala, energetica si materiala in care ai fost inchis.

DRUM BUN CALATORULE DE LUMINA!


Pe toata perioada cursului, maestrul Adinkarela iti va da indicatiile si tehnicile necesare pentru reconstructia ta din interior. Acestea te vor ajuta sa experimentezi si sa traiesti in fiecare moment un prezent diferit, dar real.

Vei fi surprins sa descoperi faptul ca ai trait pana acum intr-un labirint limitat, ca intr-o matrice malefica tip MATRIX. Acum te simti ca pe un pilot automat, executand ordine si actionand doar in sistemele bine stabilite de altii, unde tu nu existi, nu mai stii cine esti, nu te recunosti, nu stii ce faci sau ce ai de facut, ce este bine si ce nu este pentru tine.

Chiar acum e momentul sa actionezi, sa indraznesti sa faci ceva cu adevarat pentru tine si pentru a te elibera de tot ceea ce nu esti tu.

Vei invata cum sa redobandesti increderea in tine, in afara acestor limitari virtuale in care ai fost incalcit pana acum.
Vei invata sa fii tu, sa te bucuri de tine si de tot ce te inconjoara, vei invata sa fii fericit si sa radiezi lumina in jurul tau.

Tot mai multi oameni din toata lumea ni se alatura in fiecare zi. Experimenteaza si tu Noile tehnici si metode si vei vedea rapiditatea si rezultatele reale care produc schimbari importante pentru tine fara suferinta, fara durere, fara concepte sofisticate, ci cu bucurie si plenitudine interioara.

Este o lucrare profunda cu tine insuti si pentru tine, care va produce o schimbare importanta a mentalitatii si conceptelor pe care le-ai avut despre tine, despre viata ta, despre relatia pe care o ai cu tine si cu tot ce te inconjoara.

Desi am mai participat la multe tabere organizate de Adinkarela pot spune ca nicio tabara nu este la fel. Nici un exercitiu sau activitate nu este la fel in aceste tabere. Totul este complet diferit. In fiecare tabara este altceva. Am plecat in aceasta tabara cu dorinta de a afla multe lucruri despre mine si de a evolua. Stiam ca nu va fi usor sau placut pentru mintea mea sa accepte anumite lucruri despre mine insa stiu ca doar asa ajung sa fac curatenie si sa primesc lumina suprema. Am inceput sa ma cunosc, sa ma descopar, sa imi dau seama cum functionez si de ce functionez intr-un anume fel, de ce ma comport intr-un anume fel.

Silvia, Bucuresti

Ce vei face si invata in curs

 • Conexiunea cu sufletul tau
 • Tehnici de protectie energetica
 • Noi tehnici de autovindecarea prin echilibrare energetica
 • Dezvoltarea viziunii si a perceptiei intuitive (exercitii intensive)
 • Bazele Intelepciunii emotionale
 • Exercitii practice de iertare profunda cu tine insuti si cu ceilalti
 • Tehnici noi de disponibilitate emotionla pentru a-ti gasi perechea din destin
 • Metode de a afla daca alegerile pe care le faci sunt utile evolutiei tale
 • Tehnici noi de reconectare si dialog cu sufletul tau
 • Tehnici simple de meditatie care sa te linisteasca in fiecare zi
 • Metode de dobandire si fixare a increderii in sine

Dupa tabara, am simtit ca acel camp energetic care ma inconjoara este mai mare si a fost impresionant ca atingeam “starea” foarte foarte repede. A urmat o stare de intrebari personale, chinuitoare, de regasire, de integrare a starii noi in care eram. Am inceput sa am incredere mult mai mare in mine, in ceea ce sunt.

G Brasoveanu, Bucuresti