Maestrul Adinkarela s-a incorporat constienta in aceasta viata, fiind initiata in “Arta de a Fi”, de aceea si-a inceput activitatea Suprema pe Pamant inca de la trei ani canalizand si vindecand mii de persoane.
De cand a inceput activitatea si pana in prezent isi dedica viata aducand Lumina Sufletelor fiecarui corp de pe Pamant, trezeste constiintele adormite si eleveaza Suflete in toate tarile lumii.
Prezinta cursuri de dezvoltare personala pe intreaga planeta, care sunt bazate pe tehnici si metode noi, informatii noi care nu s-au mai prezentat pana acum pe Pamant care sunt de un real folos in procesul evolutiv care produc profunde transformari pe toate planurile si la toate nivelele incepand din interiorul fiecaruia.

Autoare a mai multor carti care sunt traduse in mai multe limbi, aduc clarificare tuturor conceptelor si sistemelor care s-au creat din origini si pana in prezent pe Pamant, aducand continuitate si constientizari pentru fiecare fiinta de pe Pamant.
Mesajele ei corespund momentului actual de constientizare a omenirii, de trezire la realitatea finala si initiere intr-un nou sistem evolutiv Suprem.

Este absolut necesara trecerea de la sistemele invechite si gresite ale spiritualitatii la un Nou Sistem de evolutie in Suprem prin initierea Sufletului.
Aici nu se pune problema de a schimba lumea, ci conceptele, istoriile, ideile, mentalitatile tale gresite care te-au impiedicat sa avansezi in evolutie.

citeste mai multe