Autismul este un sindrom al unei epidemii silentioase, care blocheaza comunicarea cu tine insu-ti si cu ceilalti.

Aceasta epidemie este un program malefic care este inmagazinat in arhivele cu memorii si amprente energetice, mentale, cerebrale si celulare a persoanelor care vin din alte sisteme galactice in aceasta viata pe pamant.

Aceste corpuri nu au capacitatea de a se  adapta la viata terenala deoarece vin cu programe, arhive si coduri diferite de cele care exista pe pamant.

Ca regula generala aceste corpuri ajung pe pamant fiind captate energetic de unul din parinti care vine din acelasi spatiu extraterestru negativ.

Si pentru a nu fi singur, umbla prin spatiu pana gaseste o energie cu care se identifica o agata si o aduce pe pamant la incorporare.

Dar mai exista si cazuri in care o fiinta de acest gen ajunge din greseala pe pamant iar in momentul in care s-a nascut, aparent este un copil normal, insa la scurt timp dupa nastere incepe sa caute sa se agate de cineva care are aceeasi energie ca el, si in general cauta in unul din parinti.

Daca unul din parinti are aceeasi energie, atunci energia noului nascut intra in corpul parintelui si traieste prin acel corp, adica traiesc doi in acelasi corp.

Daca nu recunoaste pe nimeni din familia in care a venit, nu se poate identifica cu nimic din ceea ce exista aici, deoarece nu corespund cu sistemele ei de viata care au fost implantate in memoriile ei energetice care sunt din alta galaxie,, aceasta energie va pleca in spatiu. 

Acest lucru face ca acel corp sa se blocheze intr-o bucla interioara pentru a se proteja ca un melc speriat care se inchide in cochilia sa atunci cand simte ca este atins sau in pericol.

Acest tip de persoana, se simte amenintata de tot ceea ce exista in jurul ei, si prefera sa-si inchida toate conexiunile de comunicare cu exteriorul. 

Energia acestei persoane, iese din corp, si pleaca in spatiu pentru a cauta ceva cunoscut de care sa se agate si sa supravietuiasca.

In aceasta cautare energia acestui corp poate ramane prinsa in coridoarele intergalactice malefice sau poate fi captata de alte energii malefice, i se da alt corp si este trimisa fie inapoi pe pamant, fie pe alta planeta.

In acest caz corpul ramas fara energia baza, se blocheaza, nu intelege nimic din ceea ce i se intampla si traieste fara sens, fara directie, inconstient si pierdut.

Conduita acestei persoane este anormala, deoarece corpul este incomplet prin lipsa energiei baza.

In cazul in care energia baza a acestui corp, este blocata in spatiu sau este preluata de alte entitati malefice si are alt corp, ea va capta energii din acel spatiu, si le va transmite catre creierul corpului de pe pamant.

Creierul din corpul uman nu recunoaste energiile care ii sunt transmise si incepe sa se simta atacat, agresat producand o lupta acerba in corp.

Acest lucru se traduce ca fiind starile negative, agresivitatea, nervozitatea pe care o manifesta corpul persoanei autiste.

In aceaste manifestari, corpul lupta impotriva impulsurilor energetici malefici pe care le primeste de la creier.

Astfel se produc scurtcircuitari, blocaje si rupturi in Sistemul Neuronal, Nervos si Neural Vegetativ Central.

In afara de asta, exista si alti factori care contribuie la agravarea situatiei.

Acesti factori sunt unele medicamente care sunt prescrise bebelusilor dupa primele zile de la nastere sub forma de vaccinuri care contin DIPHTHERIA si TESTOTERINA.

Aceste doua substante creeaza:

  • Trastornari neurologice care se prezinta ca un aspect patologic 
  • Encefalita acuta infectioasa
  • Poliomelita
  • Meningita
  • Encefalita virala si de alte tipuri
  • Pandemiile
  • Distrugerea sau colapsarea sistemului imunitar, in acest caz corpul se ataca pe el insusi.

Un alt motiv care creeaza autism, sunt memoriile celulare mostenite din arborele genealogic a unuia din parinti.

Cum se manifesta o persoana care este afectata de acest sindrom?

Creierul nu mai functioneaza corect si transmite informatii eronate si discontinui corpului.

In acest caz corpul nu isi mai poate coordona miscarile, iar persoana nu mai reactioneaza la stimulii  interni si nici la cei  externi, nu mai raspunde atunci cand il chemi, ii dispare pofta de mancare si chiar poate refuza sa manance, priveste in gol,nu aude, nu reactioneaza cand ii vorbesti, deoarece este absent din corp, energia lui este in alta parte, iar daca este deranjat poate actiona cu agresivitate, cu violenta, este hiperactiv, nervos.

Persoanele cele mai afectate sunt de sex masculin, deoarece Dendritele din creierul masculin sunt mai debile decat cele femenine.

Dendritele sunt conexiunile dintre neuronii cerebrali care ajuta corpul sa fie activ si sa se conecteze cu exteriorul.

In realitate Autismul este denumit Encefalita Sclerozanta, care creeaza o deteriorare mentala si distruge structura cerebrala.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *