Acum ne aflam la finalul Ciclului Terestru, transformarea radicala a Pamantului, moment in care fiecare corp uman trebuie sa isi gaseasca Maestrul Constiinta care are capacitatea de a-i recupera Sufletul si Lumina lui care i-au fost furate din origini, inainte de a atinge Pamantul.La inceputuri te-ai desprins de Creativitatea Suprema, Constiinta de Foc Viu si te-ai indreptat catre Pamant pentru a te incorpora in materie si pentru a incepe procesul evolutiv pe aceasta planeta.Pe scurt, acest proces s-a intamplat astfel:
Pe masura ce te apropiai de Pamant, din Sfera de Foc care erai tu, s-au divizat trei parti:
1 – Prima parte a ramas de Foc Viu, pe care o numim SPIRIT. Aceasta a ramas in afara Pamantului asteptand sa te incorporezi in materie si sa iei forma materiala pentru a te insoti in drumul tau evolutiv pe Pamant.
2 – A doua parte s-a transformat intr-o sfera de Lumina  pe care o numim SUFLET. Aceasta te-a insotit pana inainte de incorporarea ta in materie. 
3 – A treia parte s-a transformat intr-un FLUID LUMINOS pentru a se putea incorpora in materia Pamantului.
Cu putin timp inainte ca Fuidul Luminos sa atinga Pamantul, Sfera de Lumina care este Sufletul si care te insotea, a fost captata de plasma malefica primordiala, care este Constiinta Malefica Primordiala. La acel moment aceasta era deja impregnata in Pamant, inainte ca Energiile Supreme sa coboare la incorporare.


Din aceasta constiinta primordiala fara lumina au derivat toate constiintele, entitatile, energiile, creatorii si creatiile malefice.In momentul in care a fost captat Sufletul si Lumina lui, care este parte din Constiinta Suprema, cea de-a treia parte care a intrat in materie, a facut un pact cu constiinta malefica primordiala in care se obliga sa-i slujeasca si sa o apere neconditionat daca vrea sa-si recupereze Sufletul. 

Dupa ce i-a fost furat Sufletul, materia s-a simtit singura, fara constiinta care s-o ghideze, abandonata, goala, fara sens si fara directie si astfel a fost schimbata constiinta Suprema care era a Sufletului, cu constiinta malefica a materiei programata in malefic.Cand Fluidul Luminos si-a dat seama ca a fost pacalit facand acel pact primordial malefic si ca nu isi va putea recupera Sufletul si Lumina Lui, a inceput o lupta inversunata impotriva maleficului care l-a inselat fara sa-isi dea seama ca maleficul este in structura corpului sau. Nu iti dai seama ca aceasta lupta este impotriva ta, si ca in acest mod nu o vei castiga deoarece lupti impotriva maleficului cu armele lui: inversunarea, ura, ciuda, ranchiuna, supararea, razbunarea, agresivitatea, violenta, furia, neiertarea fata de tine ca te-ai lasat pacalit. In acest mod, ceea ce faci este sa alimentezi in mod continuu maleficul cu Energia ta Vitala pe care ti-o transmite Constiinta Suprema prin Spirit pentru a fi in viata. De atunci si pana in prezent duci o lupta acerba impotriva ta si impotriva a tot ceea ce intalneai in calea ta, fara sa intelegi impotriva cui lupti si de ce. O lupta cu ceva necunoscut, cu fantomele tenebrelor prin care te-ai incorporat intr-o materie cu constiinta intunecata. Materia corpului tau are o constiinta intunecata, iar manifestarea este prin impulsul animalului irational.

De-a lungul existentei tale din origini si pana in acest moment, ai trecut prin toate regnurile existente pe Pamant, pana cand ai ajuns in regnul uman. In acest regn ai corp uman dar constiinta si energia este a regnului inferior. Cu corp uman ai trecut ca materie prin toate civilizatiile, ti-ai educat mintea, ai studiat, te-ai imbunatatit din punct de vedere intelectual, mental, inteligent, insa instinctul este de animal. De ce oare? Pentru ca in corpul tau ai o constiinta fara lumina care nu poate sa te ajute sa evoluezi in Suprem pentru ca este limitata si nu are reperele unei constiinte cu lumina. Astfel ea te limiteaza si iti creeaza frici, cea mai impactanta este frica de necunoscut pentru ca acest lucru iti spune ca aceasta constiinta pe care o ai a ajuns la limita ei si nu poate merge mai departe. Nemaiputand vedea dincolo de limita ei, ea te conditioneaza si pe tine ca materie sa nu poti merge mai departe.

Atunci cand ai frica de necunoscut este momentul sa cauti cu determinare un Maestru Constiinta care sa-ti recupereze Sufletul si Lumina lui. Cu aceste instrumente care provin din Constiinta Suprema poti incepe noul proces de trezire, eliberare si evolutie in Suprem. Sufletul tau este Constiinta cu Lumina care apoi te determina sa-ti permiti sa vezi care este realitatea ta si ce ai de facut pentru a te imbunatati, a-ti imbunatati si prelungi viata si pentru a-ti arata cum sa faci trecerea de la evolutia spirituala la evolutia in Suprem.
Fiecare corp fizic are:

  • Spirit – parte din Constiinta Suprema
  • Suflet – parte din Spirit si esenta materiei 
  • Constiinta materiei fizice
  • Materia fizica

Dupa ce ti-a fost recuperat Sufletul si Lumina lui, participand la cursul de initiere, vei primi noi tehnici si metode necesare de lucru cu Sufletul pentru Noua Evolutie in Suprem. Asa cu adevarat vei putea urca intr-un nou nivel de constiinta in Lumina. Punand in practica in mod repetat aceste noi tehnici si metode, te vei conecta cu Constiinta Suprema si iti vei dezvolta intuitia si viziunea intuitiva care te vor ajuta sa ai constientizari prin care sa trezesti constiinta adormita si fara lumina a materiei corpului. Acest proces ajuta constiinta materiei sa trezeasca materia corpului tau la viata, punand-o in miscare pentru ca ea sa-si dea seama de situatia reala in care se afla, sa se vada ca si corp, sa vada gunoaiele pe care le are in interiorul si in jurul sau.

Constiinta trezita a Materiei corpului si Materia Corpului vor vedea necesitatea de a se elibera de tot ceea ce le afecteaza si nu le este de folos, de toate sistemele depasite cu care sunt programate.Este absolut necesar sa se elibereze de trecut pentru a lasa spatiu liber in interiorul sau pentru noile informatii si metode pe ce care sa le asimileze pentru fiecare etapa evolutiva in Suprem. Acest proces creeaza inceputul transformarii materiei dense programate in malefic, in materie pura cu o rezonanta foarte inalta, conectata in permanenta cu Constiinta Suprema pentru a-si continua evolutia.
Acestia sunt singurii pasi de care ai nevoie pentru a te trezi, a te curata si pentru a trece intr-un nivel superior de constiinta si evolutie in Suprem.
Adinkarela.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *