Maestru al Starilor care aduce din Constiinta Suprema Noi Tehnici Evolutive Transcendentale cu scopul de a recreea fiinte prin Arta de a Fi.

Prin aceste Noi Tehnici sunt aduse Sufletul, corpul si constiinta din trecut pentru a le alinia cu Noua Rezonanta, intr-un Prezent Diferit Permanent. In aceasta stare, fiecare isi da seama de sine, de viata sa, de realitatea sa, de cine este, de ce este aici, de ceea ce are de facut, de ceea ce are nevoie cu adevarat pentru a-si continua drumul evolutiv. Este datoria fiecaruia sa isi depaseasca limitele mentale si conceptuale in care se afla acum.

Acceptand fiecare provocarea pentru Noul Destin, ea este aici pentru a primi si acompania pe fiecare pana unde acesta decide.

Autoare a mai multor carti de clarificare a trecuturilor, Adinkarela aduce Noi Tehnici Evolutive care nu au mai fost prezentate pana acum pe Pamant.
Acestea sunt traduse in mai multe limbi tocmai pentru a se face cunoscute si pentru a veni in ajutorul cautatorilor adevarati, care corespund acestor timpuri de mari transformari pe toate planurile si nivelele planetare ale creatiei si omenirii.

Noile Tehnici ajuta la crearea conexiunii dintre Suflet si Constiinta Suprema care sunt Maestrii Interiori ai fiecarei fiinte pentru a putea depasi conditia limitata in care se afla, pentru a-si deschide al treilea ochi, pentru a-si dezvolta intuitia, pentru a se elibera de arhivele si sistemele depasite ale trecuturilor.
Prin aceste Noi Tehnici se dobandeste pacea, linistea, echilibrul, tacerea interioara, si se dezvolta perceptia intuitiva care creeaza bunastare la toate nivelele.

Prin conferinte, seminariile, cursurile pe care Maestrul Adinkarela le prezinta in toata lumea, se expandeaza Energia Renovatoare a Constiintei Supreme de Pace si de Iubire interioara.
Acestea creeaza un Nou Principiu de schimbare si de transformare la toate nivelele energetice, fizice, mentale, emotionale si functionale.

Prezenta ei aici nu este pentru a schimba lumea, ci pentru a arata fiecaruia cum sa-si schimbe mentalitatea, conceptele si invataturile gresite si invechite, inlocuindu-le cu cele noi care corespund acestor etape evolutive, pentru ca fiecare sa faca saltul intr-un nivel superior de constiinta si evolutie.