Suntem initiatorii Noilor Sisteme de Viata, bazate pe crearea de experiente unice si personale prin capacitatile pe care le are Sufletul tau.
Aceste experiente sunt absolut noi si nu au nimic de-a face cu credintele, doctrinele, filozofiile si conceptele sofisticate pe care le-ai acumulat din origini si pana acum.
Acest lucru este necesar fiecarei persoane pentru a marca un Nou Inceput pentru al aduce din trecut in prezent unde va invata cum sa se manifeste si sa fie in mod diferit, cu atitudine si concepte potrivite noilor sisteme de viata.

VOIAJUL CATRE RENASTERE

Suntem aici pentru tine si suntem dispusi si disponibili pentru a te initia in “Arta de a Fi”, de aceea este foarte important sa stii ca prin aceasta initiere se formeaza fiinte de lumina, libere care sa fie capabile sa ia decizii reale, sanatoase, pozitive.
Sa faca ceea ce este necesar pentru ele si pentru ceilalti fara a forta pe nimeni la nimic, ci dand spatiu si timpul necesar sa integreze necesitatile reale pe care le are fiecare.

 • Suntem aici pentru a-ti arata cum sa fii un regizor autentic care isi transforma drama vietii intr-o comedie pe care sa o traiesti cu umor si bucurie.
 • Suntem aici pentru a-ti arata ce trebuie sa faci pentru a deveni liber cu adevarat, fericit, intuitiv, sanatos, util tie si celorlalti.
 • Pentru a-ti arata cum sa te eliberezi de arhivele, energiile si sistemele perturbatoare pe care le-ai acumulat din origini si pana in acest moment.
 • Pentru a te face sa intelegi ca tu nu ai probleme, ca singura ta problema a ta esti Tu, iar solutia se afla in interiorul tau.
 • Pentru a te face sa intelegi ca raspunsurile la miile de intrebari pe care le ai se afla in interiorul tau si nu inafara ta.
 • Pentru a-ti arata si determina sa experimentezi” Arta de a Fi
 • Pentru a-ti oferi un spatiu de armonie, echilibru si initiere evolutiva transformationala si transcendentala pentru a te putea elibera de toate barierele si limitarile actuale, si pentru a-ti demonstra ca si TU POTI.

Iti propunem drumul cel mai scurt si cel mai sigur de care nu ti-ai dat seama inca pana acum. Este drumul recunoasterii de sine si a trancendentei materiei dense fizice a corpului tau.
Miile de drumuri pe care ai mers pana acum au fost de suferinta, sacrificiu, durere, traume, datorita inconstientei tale care s-a instalat in interiorul tau odata cu pierderea Sufletului si Luminii lui.

Suntem aici pentru a implementa Noi Sisteme de viata cu Prototipuri din viitor care sunt vitale pentru viata fiecarei persoane.
Aceste sisteme noi de viata trebuie asimilate si puse in practica zilnic pentru a te putea reconstrui si recrea din interiorul tau si pentru a initia o imbunatatire a ta, a vetii, a starii de sanatate, a relatiei cu tine insuti si cu ceilalti pentru a putea urca intr-un nivel superior de constiinta si evolutie.

Aceste noi sisteme te determina sa te intorci catre tine si sa-ti vezi necesitatile reale pe care le ai pentru a fi fericit. Te determina sa intelegi ca nu esti doar o forma de oase si carne, ci esti si energie parte din Creativitatea Suprema.
Esti o matrice prin care se initiaza un nou principiu, unde Energia Renovatoare Suprema incepe a procrea o noua rasa umana dand o noua forma si un nou sens fiecarui corp care este determinat sa depaseasca limitele mentale, cerebrale si fizice si conditia inferioara in care se afla acum.

Noile Prototipuri nu tin cont de descalificarile umane care se prezinta, ci te fac parte din planificarile si dezvoltarea pe Pamant a noilor idei care sunt necesare pentru a fi implementate cu intelepciune, rabdare si intelegere in fiecare persoana.
Odata implementate noile prototipuri de viata se dezvolta in fiecare persoana noi capacitati care dau noi valori necesare pentru noul drum catre interiorul sau si apoi catre Suprem.

STII CINE SUNT ?

Sunt acel care merge, sunt ceva cu care convietuiesti in fiecare moment, sunt cel care iti daruieste ceea ce este mai important pentru tine.
Sunt esential pentru tine in Noua ta Existenta, fara mine nu poti sa traiesti, dar din nefericire nu-ti pasa daca existi sau nu cu adevarat pentru a-ti da seama de mine.
Insa pentru mine tu esti foarte important.
Am creat in tine o lume abundenta, plina de culori, fericire, pace, sanatate, plenitudine si iubire diferita de cea cu care esti obisnuit.
Ti-am daruit o buna companie pe care tu no vezi, no asculti, no intelegi, dar o respingi cu toata puterea ta pentru a nu te contamina cu Lumina si cu Iubirea ei Suprema.
Iti ofer o Noua Existenta prin starea de iubire si plenitudinea suprema iar tu nu o accepti pentru a nu trebui sa iesi din starea ta de confort inconstient si sa faci cu adevarat ceva util pentru tine.

Iti aducem noi metode de la Constiinta Suprema care sa te ajute in momentul in care te-ai decis sa te intorci catre tine pentru a-ti imbunatati si prelungi viata.

CU CE TE PUTEM AJUTA NOI?

Pe Pamant se instaleaza o noua energie cu mare viteza ce penetreaza toate sistemele existente.
Natura are intelepciunea ei si deja se acomodeaza cu aceasta schimbare energetica.
Omul este fiinta cea mai deconectata de sine insusi si are nevoie sa faca schimbari constiente pentru a-si prelungi viata schimband valorile, obiceiurile si actiunile.
Acest lucru se poate face cu ajutorul unei noi energii si invatand noi tehnici care vin din viitor si sunt necesare pentru tranzitia de la vechi la nou.
Noua energie se numeste Energia de Foc Viu si Activ.
Pentru a avea access la aceasta energie, e nevoie de recuperarea tuturor partilor de Suflet si Lumina Sufletului, deschiderea unui Nou Canal Energetic de Foc Viu si invatarea noilor tehnici si metode prin care se asimilieaza aceasta noua Energie.

Primii pasi sunt facuti de un maestru constient care poate sa vada si are acces la aceste sisteme, urmand ca prin exercitii zilnice fiecare fiinta sa isi aduca in corpurile energetice si cele fizice Noua Energie.

Inca de la primele exercitii poti sa vezi energiile bune si pe cele rele. Apoi vazand clar ce energii te ajuta sa evoluezi, iti va fi foarte usor sa alegi cu usurinta ce e mai bine pentru tine.
Energiile bune le vei dezvolta in tine, iar cele rele le vei curata pentru a te linistii.

Tot ceea ce ai facut pana acum, ai facut prin mintea ta limitata, incetosata, confuza si prin egoul tau nemasurat vrand sa demonstrezi celorlalti ca stii mai multe decat ei fara sa-ti dai seama ca acest lucru nu inseamna nimic, ci demonstreaza nimicnicia in care ai fost programat si aruncat din origini si pana in acest moment. Atunci cand te-ai ridicat deasupra tuturor aratand puterea si marirea, nu ai facut altceva decat sa demonstrezi cat esti de jos, de mic, de nesimnificativ si de involuat.

Acum este momentul sa te inalti in interiorul tau pentru a-ti vedea adevarata maretie a Sufletului recuperat si cu Lumina si Constiinta Suprema care se manifesta prin Starea de a Fi.

Intelepciunea Suprema nu are nevoie sa faca sau sa spuna ceva, ci are nevoie de un Suflet complet, curat si conectat cu Constiinta Suprema prin care sa se manifeste in tacere, creand starea de pace, tacere si liniste interioara.
Drumul nou pe care ti-l propun acum este un drum de Renovare, Reconstruire, Renastere, Recunoastere a ta, de a te relationa cu tine, de a te transforma in cel mai bun prieten al tau, de a te transforma in starea de Iubire Suprema care este mult diferita de ceea ce ai experimentat din origini pana in acest moment.

Acesta este drumul in care trebuie sa inveti Starea de a Fi, sa asimilezi noile tehnici care sa te ajute sa creezi din mers propriul tau drum pe care sa poti merge constient fiind dirijat de Constiinta Suprema prin intuitie. Sa expandezi permanent ceea ce esti in Suprem pentru ca cei care doresc sa evolueze cu adevarat sa se apropie si sa invete tot ceea ce au nevoie pentru noul drum.

Dar acest lucru nu inseamna sa vorbesti si sa dai sfaturi, ci sa comunici transmitand prin intelepciunea intuitiva, fiecarei fiinte ceea ce are nevoie dar in functie de nivelul sau evolutiv. Iti ofer tot ceea ce ai nevoie pentru noul drum pentru ca tu sa poti trece cu mai multa usurinta toate etapele tranzitorii.
Un alt element de care trebuie sa tii cont este acceptarea noilor sisteme care vin din viitor pentru a le putea asimila si pune in practica cat mai repede.

Acum cand citesti acest mesaj este cel mai bun moment pentru a afla ce esti, pentru a-ti da seama care este realitatea in care traiesti. E momentul sa experimentezi in mod particular si profund noi sisteme care sa te aduca din trecut, intr-un prezent diferit cu teme si sisteme diferite de cele pe care le-ai experimentat pana acum.
Abia dupa aceea vei avea acces la Noua Stare de Iubire, plenitudine, fericire, prosperitate, pace, liniste si echilibru interior si exterior. Aceasta initiere este mult mai aproape de tine decat  circumstantele care fac parte din mediul in care traiesti si cu care te-ai identificat pana acum.
Daca doresti sa evoluezi cu adevarat, in acest moment ai ajuns la finalul cautarilor tale.

PENTRU CA TU ESTI CEEA CE CAUTI.
INCETEAZA SA MAI CAUTI IN AFARA TA.

Tot ceea ce ai nevoie se afla in interiorul tau, iubirea si fericirea nu ti le poate oferi nimeni daca nu esti tu.
Permite-ti sa intri in interiorul tau pentru a te cunoaste, pentru a te regasi cu tine insuti si astfel vei gasi cheia fericirii si iubirii supreme.

INDRAZNESTE !!!!

Acest Nou Sistem de Initiere pentru Noua Viata se bazeaza pe recuperarea partilor de Suflet si Lumina lui, deschiderea unui Nou Canal de Foc Viu  in corp prin care se face conexiunea dintre Suflet, corp, Spirit si Constiinta Suprema si pe dezvoltarea intuitiei si a viziunii intuitive.
Astfel vei invata cum sa te eliberezi de arhivele negative si emotionale, de toate pacturile si sistemele negative pe care le-ai acumulat din origini si pana in acest moment.
Te ajuta sa te eliberezi de toate corpurile energetice pe care le ai, de conexiunile energetice pe care le ai cu toate corpurile fizice pe care le-ai avut din origini si pana in acest moment.
Te invata cum sa te eliberezi de toti patronii negativi, obisnuintele care ti-au fost ghizi si stapani din origini si pana in acest moment.

Iti arata cum sa-ti inveti lectiile repetente cu care vii din vietile trecute si din aceasta viata si cum sa te eliberezi de ele pe masura ce se prezinta etapa dupa etapa, pentru ca apoi sa transcenzi toate sistemele vechi si materia densa a acestui corp fizic pentru a te transforma in corp energetic fara necesitatea ca acest corp fizic sa moara.

Trebuie sa stii ca trecerea de la corp fizic la corp energetic se face din mers in timp ce esti in viata.
Intentia mea nu este de a te schimba sau de a schimba lumea, ci sa-ti arat ca ai un maestru interior care va determina schimbarea obisnuintelor, atitudinilor, gandurilor, actiunilor negative cu care te-ai identificat pana acum si care te afecteaza.
Acest maestru interior este Constiinta Suprema care se manifesta prin intuitie deoarece aceasta este motorul principal care te face sa vezi dincolo de aparente si de limitele pe care le ai, pentru a fi fericit, sanatos si prosper.

Marea provocare este aici si nu mai poti astepta, a sosit un tren in gara ta iar daca nu urci acum il vei pierde si va trebui sa astepti alte milioane de vieti pana vei avea o noua oportunitate.
Situatia aceasta s-a repetat de cateva ori pana acum si ai asteptat de fiecare data milioane de vieti.
Situatia ta actuala iti cere sa decizi inca o data iar ceea ce vei decide acum va fi pentru multe secole si milenii.

Acum toate creatiile si Planeta Pamant se afla la Finalul Ciclului Terestru de aceea cruciadele energetice se manifesta cu multa forta si decizie separand Lumina Suprema de intuneric transformand totul.
De tine depinde pe ce drum vrei sa mergi, nimeni nu poate decide pentru tine.
Ceea ce iti prezint este Noua Energie a Constiintei Supreme cu noi tehnici si metode din viitor pe care nu le cunosti dar iti sunt foarte necesare atat pentru tine cat si pentru toate creatiile de pe pamant, in acest proces de eliberare si de transformare.
Prezenta noii energii iti poate crea ameteli si dureri, presiune in cap si corp deoarece aceasta energie este de o rezonanta foarte inalta iar corpul tau nu este obisnuit.
Inafara de aceasta energie elevata mai exista alta energie centrifugatoare care actioneaza asupra corpului fizic, si in acest sens nu poti face nimic.
Aceasta energie schimba si transforma cu mare viteza dizolvand toate sistemele din trecut, depasite, gresite care au fost folosite din origini si pana in acest moment.
Aceasta schimbare este foarte importanta si necesara deoarece se deschid noi canale energetice redesenand noua harta energetica in fiecare corp existent pe pamant.

Conexiunea cu Constiinta Suprema te va insoti pentru a te putea recrea prin Energia Renovatoare si prin sistemele din viitor care vor recompune piesele de puzzle necesare in Noua Existenta.
Astfel vei descoperi in interiorul tau o noua stare, care este Starea de Iubire.
Aceasta stare se instaleaza dupa practicarea noilor tehnici si metode din viitor care sunt foarte simple si usor de pus in practica de orice persoana fara limita de varsta, si indiferent de apartenenta politica, religioasa sau sexuala, indiferent de conceptele si filozofiile pe care le are.

Acest nou sistem vine sa inglobeze toate rasele pamantului, deoarece are ca baza dezvoltarea fiintei umane prin intuitie si viziunea intuitiva.
Este absolut necesar sa intelegi ca in aceste timpuri de mari transformari vei trece prin diferite stari si etape in care se vor deschide si se vor prezenta arhive negative de toate tipurile pe care le-ai acumulat din origini si pana in acest moment.

Aceste arhive sunt stocate in memoriile cerebrale, mentale, celulare si in corpurile energetice care se afla in jurul corpului fizic si se deschid in mod esalonat pentru ca tu sa te pregatesti si sa stii sa le gestionezi si sa te eliberezi de ele.
In momentul in care se deschid aceste arhive, tot ceea ce va iesi din ele te va pune fata in fata cu tine insuti si cu lectiile neinvatate din trecut determinandu-te sa le inveti acum pentru a te elibera de ele si pentru a putea avansa, urca intr-un nivel superior de constiinta si evolutie.

Te insotesc pe acest inceput de drum initiatic oferindu-ti noi sisteme si tehnici care vin din viitor  cu care sa te antrenezi zilnic si sa te pregatesti pentru o viata si o lume noua.
Apoi va trebui sa mergi singur, luand deciziile necesare pentru fiecare moment pe care il traiesti. Trebuie sa-ti scoti din cap ideea ca trebuie sa lupti in permanenta pentru supravietuire, deoarece acesta este un program malefic care te determina sa-ti creezi  in permanenta probleme, sa fii in alerta, sa fi nemultumit, frustrat, neputincios in fata situatiilor care se prezinta.
Toate aceste sisteme te tin in tensiune, iti creeaza ciuda, ura, ranchiuna, tristete, amaraciune, conflicte interioare si cu cei din jur.
Pentru inceput trebuie sa accepti ca ai frici, si nu vrei sa faci nimic pentru a te elibera de ele pentru a vedea cu claritate unde te afli, care este situatia ta reala si cum sa avansezi, sa dobandesti pacea, linistea si tacerea interioara.

Intelege ca viata asa cum o cunosti a fost programata in malefic sa se alimenteze cu energia materiei corpului tau fizic, iar atunci cand nu mai ai energie corpul moare.
Acum insa ai aceasta mare oportunitate de a descoperi mecanismele care iti consuma energia vitala din corp si sa le elimini cat mai repede pentru a-ti prelungi viata, si pentru a avea timp sa inveti noile sisteme si metode de viata pentru noul proces de Viata Eterna.

Prin punerea in practica a noilor sisteme vei genera in fiecare moment mai multa energie care te va ajuta in procesul de regenerare structurala permanenta, transformand corpul de materie densa in corp energetic.
Acest proces de transformare si transcendenta se realizeaza in mai multe etape si trebuie sa te adaptezi pentru fiecare din ele, intelegand necesitatea de a te elibera de trecutul malefic pentru a permite sa se instaleze Noua Energie Vie Suprema care iti aduce o recreare si o regenerare profunda care corespunde fiecarei etape din Noua Existenta.
In acest nou proces fiecare persoana va asimila si va pune in practica noile metode si tehnici potrivit nivelului sau de evolutie si de constiinta.

Rezultatele vor fi in functie de deschiderea, acceptarea, disponibilitatea si constanta cu care le pune fiecare in practica. Nimeni nu va face nimic in locul tau, este responsabilitatea si interesul tau sa avansezi, sa fi sanatos, echilibrat, prosper si fericit. 
Acum esti invitat sa inveti sa fii constient pentru a putea gestiona si elibera toate arhivele din trecut si din aceasta viata, sa fii atent la ceea ce gandesti si la actiunile tale.
Astfel vei revizui toate sistemele depasind cu usurinta etapele evolutive. Toate aceste etape sunt intermediare si fac parte din procesul de tranzitie si de transformare pentru a transcende materia corpului fizic.
Doar in acest mod iti poti schimba obisnuintele, mentalitatile, proiectiile, atitudinile, maniera de a fi si de a actiona, pentru ca apoi sa creezi prin tine o lume noua unde totul este posibil si totul este OK. Te insotesc in experientele tale pe care le vei trai in acest proces unde va trebui sa accepti noua stare de transformare care incepe din interiorul tau si se manifesta in fiecare moment din viata ta prin atitudinile si actiunile tale.
Acum este foarte important sa intelegi ca indeciziile, confuzia, dilemele, fricile sunt bariere in procesul tau de transformare, evolutie si transcendenta si in acelasi timp te obliga sa cauti solutii pentru fiecare din ele.
E normal sa ai frici la inceput dar nu este normal sa persisti in ele deoarece te golesc de energie.
Mai mult decat atat, mintea si creierul uman sunt ca niste masinarii robotizate iar neuronii sunt tranzistorii care capteaza din spatiu unde, energii si informatii care iti distorsioneaza constiinta, viziunea, auditia iar disonantele te deconecteaza in mod permanent de tine si de Constiinta Suprema.
Si astfel energiile negative te scot inafara ta creandu-ti o stare de semiamnezie, prosteala, indiferenta si fac cu tine ceea ce vor.
In timp ce esti deconectat se creeaza in interiorul tau dureri, boli, probleme, conflicte, blocaje, stari negative.
Apoi te focuseazi pe arhivele negative dureroase, traumele emotionale acumulate din trecut si din aceasta viata pentru a te gandi permanent in negativ, invartindu-te intr-un cerc vicios fara iesire unde sa-ti consumi energia vitala fara sa-ti dai seama si sa te comporti ca o marioneta care executa ordine, distrugandu-te si distrugand totul in jur.
Cum ai venit inconstient ti-ai creat o viata in care nici tu nu poti trai. Acum cand citesti acest mesaj ai oportunitatea de a face cu adevarat ceva pentru tine, pentru a deveni constient de tine, de realitatea ta si sa dobandesti capacitatea de a-ti schimba singur tot ceea ce nu-ti foloseste si te afecteaza.
Daca nu vrei sa faci nimic, te intreb cum vrei sa fii si sa traiesti bine?
Ai nevoie in acest moment de o decizie ferma si de determinare pentru a te imbunatati si a-ti imbunatati viata si destinul.

DECIDE ACUM SA FII FERICIT!

IESI DIN ILUZIA NEGATIVA IN CARE TRAIESTI!!!

Daca ai decis, sunt disponibila pentru a te insoti pe noul inceput de drum.
Te determin sa intelegi tot ceea ce ai nevoie, si sa vezi prin experiente extraordinare cum ti-au fost distruse de catre lumea exterioara capacitatile si valorile cu care ai venit din origini. Sunt aici:

 • Daca simti necesitatea de a invata aceste sisteme noi de viata si de evolutie
 • Daca doresti sa te eliberezi de arhivele si energiile perturbatoare
 • Daca doresti sa fii fericit
 • Daca doresti sa fii prosper
 • Daca doresti sa inveti cum sa te protejezi energetic
 • Daca doresti sa traiesti Starea de Iubire Suprema
 • Daca doresti sa inveti sa functionezi excelent in toate aspectele vietii tale, profita de aceasta mare oportunitate pe care o ai de a invata “Starea de a Fi”

Aceasta initiere iti va deschide porti noi catre o lume noua care functioneaza prin Constiinta Renovatoare Suprema care te ajuta sa gasesti solutiile reale pentru orice situatie care se prezintain fiecare moment din viata ta.
In acest fel vei intelege ca nu ai nevoie de un intermediar intre tine si Constiinta Suprema, Dumnezeu sau cum doresti sa-l numesti.
Doar la inceput ai nevoie de un Maestru Constiinta care sa-ti recupereze Sufletul si Lumina lui, sa-ti deschida Canalul de Foc Viu, sa-ti faca conexiunea de Foc dintre Suflet, corp, Spirit si Constiinta Suprema si sa te invete cum sa folosesti noile metode si tehnici evolutive pentru a-ti dezvolta intuitia si viziunea intuitiva care sunt ghizii tai de baza.Apoi trebuie sa le pui in practica singur in fiecare zi pentru a ajunge la rezultatele si la nivelul evolutiv dorit.
Iti voi arata:

 • Cum sa-ti faci curatirile energetice zilnice.
 • Cum sa te protejezi.
 • Cum sa diferentiezi energiile, entitatile, mesajele si viziunile care vin din Suprem, fata de cele care vin din malefic.
 • Te invat cum sa le cureti pe cele malefice si cum sa le dezvolti pe cele Supreme.
 • Te invat cum sa gasesti solutii la problemele care se prezinta si care iti afecteaza starile, gandurile, atitudinile, actiunile, relatia cu tine insuti si cu ceilalti, economia si sistemele tale materiale, profesionale, afacerile.

Aceasta INITIERE ESTE PERSONALA SI NETRANSFERABILA.

Inainte de a incepe initierea se realizeaza pentru fiecare participant anumite lucrari energetice pentru a pregati corpul in prealabil pentru a fi capabil sa suporte noua energie care are o rezonanta foarte inalta.
Experientele prin care trece fiecare participant sunt unice si se realizeaza ca un adevarat exod catre interiorul fiecarui corp.
Acest lucru te determina sa cobori de pe tronul mental al egoului si orgoliului, in Suflet unde se realizeaza cea mai importanta intalnire a tuturor timpurilor.

Este INTALNIREA CU TINE.

Acolo este locul de unde incepe procesul de trezire, initiere, eliberare, transformare in toate sistemele si nivelele vietii tale si adevarata evolutie in Suprem.
In acest mod se creeaza sincronizarea si echilibrul cu Constiinta Suprema Renovatoare.
Tehnicile si metodele pe care le oferim sunt foarte simple, usor de asimilat si de pus in practica.
Sunt foarte eficiente si necesare in procesul de autocunoastere si de depasire a tuturor barierelor si limitarilor actuale pe care le ai.
Iti proportioneaza energia necesara pentru fiecare zi si pentru fiecare etapa prin care vei trece in acest proces evolutiv.

Obiectivul nostru principal este de a produce in interiorul tau Trezirea la Noua Constiinta Suprema care te sincronizeaza si te conecteaza cu tine insuti si cu Energia Renovatoare Suprema care se va ocupa de toate schimbarile si transformarile la toate nivelele si planurile corpurilor tale energetice si a corpului fizic.

PROFITA DE ACEASTA OPORTUNITATE SI URCA IN TRENUL CARE TE DUCE PE DRUMUL DE INTOARCERE “ACASA”.

Drum Bun Calatorule de Lumina.