Evenimentele ce vor avea loc in perioada urmatoare

 

 • Temperatura planetei se va raci considerabil.
 • Vanturi si furtuni reci vor afecta mai multe zone de pe Pamant
 • Apele marilor si oceanelor vor fi ravasite si se vor crea valuri in 5-50 de metri
 • Ploile si grindina vor distruge culturile
 • Cutremurele vor fi din ce in ce mai mari pe scara Richter si se vor inmulti impanzind toata planeta Pamant
 • Furtunile geomagnetice vor afecta creatia creand perturbari mentale, psihice, functionale, fizice, de perceptie, de vizualizare.
 • In aceasta perioada intra energii cu multa forta care creaza simptome de raceala, gripa, dureri, efervescenta in corpul fizic, oboseala, dureri de gat, caldura, frisoane, febra, incapacitatea de a dormi sau de a te odihni chiar daca iti este somn.
 • Corpul este foarte dens cu dureri mari de coloana, sciatica, senzatia de greutate in picioare.
 • Corpul se umfla fara motiv si este ca un plumb.
 • Stari foarte mari de apatie, tristete, anxietate, depresii, incapacitatea de a putea realiza activitatile zilnice, necesitatea de a te ascunde de zgomotele exterioare.
 • Aveti mare nevoie de o relaxare mentala, psihica si fizica exterioara.
 • Numai obligati corpul sa mai suporte ceea ce a suportat pana acum deoarece este supus acum unor presiuni foarte mari datorita energiilor care il bombardeaza din spatiu.
 • Starile, gandurile, atitudinile si actiunile negative pe care le traiti sunt create de energiile negative. Evitati-le curatindu-le in permanenta.
 • Ahivele negative si memoriile celulare se deschid in permanenta golind corpurile de energie vitala creand oboseala, insomnie, lesin, dureri; deoarece corpul ramane fara energie si lupta pentru supravietuire.
 • Datorita blocajelor energetice, emotionale, fizice si psihice, corpul nu se poate adapta si armoniza cu noua energie.
 • Nu te ingrijora si invata cum sa te deblochezi si cum sa te eliberezi de vechile arhive si de vechile energii care vor sa te tina in continuare prizonier in suferintele din trecut.
 • Integreaza cat mai repede respiratia profunda abdominala (inspiratie si expiratie doar pe nas) pentru a te debloca si pentru a avea suficienta energie vitala in corp.
 • Sunt elemente foarte necesare organismului in perioada ce urmeaza in acest process atat de impactant de eliberare si transformare.
 • Eliberati-va de controlul mental pentru a va putea relaxa si armoniza fara rezistenta.
 • Este foarte dificil sa sintetizati ceea ce vi se intampla deoarece corpul trece cu mare viteza prin portaluri energetice variate atat vibrationale cat si de inalta rezonanta.

Nu incercati sa intelegeti cu mintea ceea ce vi se intampla deoarece sunt stari necunoscute mintii umane.

Pamantul si creatia trec printr-o perioada extrem de instabila in care planetele sunt intr-un plin proces retrograd si fac sa se manifeste energiile de maniera vertiginoasa radical zguduind totul.

Focul Suprem se manifesta cu mare intensitate purificand totul, insa are nevoie de Lumina in sufletele voastre fiind corespondentul cel mai important care trebuie sa ghideze corpul catre constiinta si Lumina Suprema.

Spatiile din care se elibereaza vechile arhive si energii trebuiesc incarcate cu Foc Viu.

Pamantul este ajutat de catre Marile Entitati de Foc Viu Rosu sa se repozitioneze pe canalul care il dirijeaza catre ultimul filtru energetic de Foc Viu Rosu pentru a trece intr-o noua stare si intr-o noua etapa evolutiva acolo unde sistemele malefice nu mai au acces.

Maestrul de Foc Viu Adinkarela a activat in urma cu 3 saptamani, mai exact pe 26 Iulie 2017, Axa de Foc Rosu Viu de la Varful Omu din Romania pentru a ajuta creatia si Pamantul in procesul tranzitoriu de eliberare si transformare.

A inceput procesul de constientizare in masa dupa activarea Axei de Foc Rosu Viu.

Este logic sa se perceapa o intreaga gama de experiente care pot crea confuzie, dualitate, stari de neinteles, anxietate, stare de apatie, tristete, oboseala.

Intregul process de purificare si transformare se va realiza prin intuitie si constientizari, dandu-ti seama de fiecare pas pe care trebuie sa-l faci si modul in care trebuie sa actionezi.

Este foarte important acest proces in care iti dai seama de realitatea ta si de necesitatile reale pe care le ai.

Sunt raspunsuri reale la experientele pe care le traiti si sunt necesare pentru a va deschide si pregati pentru urmatorul nivel evolutiv in Suprem.

Fiecare persoana va spune cu voce tare tot ceea ce ascundea pana acum sub mastile milenare.

De aceea trebuie sa aveti rabdare si ingaduinta atat cu voi cat si cu ceilalti, de aceasta maniera fiecare se poate ridica de acolo de unde este blocat elevandu-si Energia Suprema, recuperand si activand Lumina Sufletului.

Acestea sunt raspunsurile necesare in acest proces tranzitoriu, noua panorama, noua maniera de a fi si de actiona, schimbari repetitive de explicatii simple care clarifica neincrederea, confuziile asupra simptomelor ciudate pe care le experimentati.

Nu este ciudat, ci este NOUL cu care nu sunteti obisnuiti si caruia trebuie sa va adaptati ca o necesitate reala.

Toate sistemele existente pe pamant au ajuns la finalul lor si au nevoie de o schimbare profunda atat la nivel personal cat si la nivel global. Insa trebuie sa tineti cont ca acest proces este individual si diferit pentru fiecare persoana si sistem. De asemena timpul si forma sunt diferite pentru fiecare, deoarece fiecare este unic si responsabil de procesul sau, de el insusi. Este responsabilitatea fiecaruia sa discearna si sa-si dea seama.

Datorita energiilor si fortei pe care o exercita asupra pamantului si a creatiei, corpurile sunt suspuse unei transformari si miscari foarte profunde.

Energiile negative creaza vibratii joase care produc tensiuni, conflicte, neintelegeri, furie, ciuda, ranchiuna, palpitatii, sentimente, ganduri, emotii, dureri de tot felul.

Energiile supreme si Focul Rosu Viu creaza stari de inalta rezonanta, de expansiune, de balonare a corpului dand senzatia de preaplin, cand nu mai incapi in corp. Este doar o senzatie, insa aceasta

Noua Energie isi face loc in corp, scotand afara sistemele si arhivele negative si pe cele depasite, ocupand locurile eliberate.

Corpurile sunt preparate de catre marile entitati de Foc Rosu Viu pregatite sa faca acest salt cuantic intr-un nivel Suprem de constiinta si evolutie.

Pregatirea corpurilor pentru acest proces a durat sute de ani crescand in intensitate in ultimii 4 ani.

Incredearea, pacea si linistea te ajuta foarte mult in acest process.

Renunta in a chestiona totul deoarece acest lucru te goleste de energie si iti creaza stari de nervozitate, tensiune, furie, tristete, nemultumire si apatie.

Oricum, acest process nu poate fi inteles cu mintea, ci numai cu Sufletul prin constientizari.

Patrunderea Focului Rosu Viu in corp produce senzatia de sufocare, caldura si transpiratii abundente, ameteala, anxietate, senzatia ca iti arde pielea si corpul, de asemenea palpitatii datorita incalzirii bruste a corpului, apoi senzatia de frig.

Nu se poate face nimic in acest sens pentru a diminua senzatia, in afara de respiratie profunda abdominala pe nas, punand pace si liniste in tine si peste tine.

Plexul de Foc Viu este foarte solicitat lucrand cu mare intensitate, prelucrand Noua Energie si eliberand vechile energii. Acest lucru creaza in corpul fizic diferite simptome digestive, greata, diaree puternica, zgomote si framantari intestinale, senzatia de greutate si indigestie, aciditate, senzatie de satietate si preaplin.

Integrarea noii energii creaza foarte mare aciditate deoarece corpul este supus unui proces foarte accelerat de eliberare si transformare caruia ii face fata cu greu.

Durerile fizice vor fi din ce in ce mai mari si in special coloana vertebrala care este supusa unei presiuni foarte mari deoarece Noua Energie transmite rezonanta foarte inalta si informatii noi in tot corpul incepand de la cap, prin coloana si corp.

Nervii sciatici vor suferi foarte mult creand dureri lombare, bazin, picioare, cu senzatia ca se misca singure ca un tic nervos, sensibilitate a pielii, dureri in partea superioara a spatelui, cervicala si cap cu presiune mare.

Foarte multe sisteme si arhive cu obisnuinte, programme, coduri, patroni, manifestari vechi, vor suferi mari transformari deoarece sunt golite de aceste sisteme si informatii negative si invechite.

Se intiaza Noi sisteme de viata care produc modificari in manifestare, fluctuatii energetice din a fi foarte incarcat cu energie in a fi golit total.

Se creaza un disconfort general atunci cand esti golit de arhivele si energiile negative din trecut, odata cu ele esti golit si de energiile lor, iar atunci cand esti incarcat cu energie si arzi, Noua Energie se instaleaza cu noile sisteme necesare in noua etapa evolutiva.

Este ca o confuzie deoarece nu te recunosti si nu stii cum sa te manifesti, totul se schimba cu mare viteza iar tu nu poti controla si intelege nimic. Nu te speria, totul este normal, sunt efectele marilor schimbari care ne arata ca nu mai esti ceea ce erai, nu te mai recunosti si nu mai raspunzi vechilor patroni, carora le raspundeai acum cateva zile, nu mai esti cum te stiai, vei incepe sa comunici de maniera diferita.

Nu mai depinde de tine acceptarea Noului Proces, el se instaleaza si atat.
Nu-l poti opri.

Pe parcurs iti vei da seama de ceea ce inseamna acest proces pentru tine, acum el se integreaza cu mare viteza. Mintea isi pierde valorile si capacitatile, logica, manipularea si controlul.

Spatial si timpul se schimba, creand timpul real si spatiul atemporal, PREZENTUL – ACUM SI AICI.

In noua stare nu exista nimic negativ, totul se vindeca, se iarta, se elibereaza ACUM.

Acum se elibereaza arhivele emotionale, sentimentale, frici ancestrale care au fost experimentate cu mare durere si intensitate. Ele se pot prezenta acum sub forma de atacuri de panica.

Sunt arhive compacte cu experiente dureroase care au lasat rani adanci in corpul tau.

Permite-ti sa te eliberezi de toate acestea, care sunt adanc inradacinate in tine.

Odihneste-te cat poti de mult si armonizeaza-te cu tine si cu Noua Energie.