INFORMATII GENERALE PENTRU TOATA LUMEA.
ALERTA MONDIALA
 
Evenimentele care se vor manifesta în aceasta etapa:
Alerta la nivel mondial.
Un  virus foarte distructiv, care vine prin aerul infestat si odata intrat în corp creeaza febra, dureri foarte mari în tot corpul si apoi apare ca o crusta rosie pe pielea de pe tot corpul.
Moartea va avea fata de îngeri si de sfinti pentru a continua sa îi pacaleasca pe cei religiosi si pe cei care sufera.
Acum au pervertit simptomele bolilor noi pe care le creeaza în fiecare moment pe Pamânt, ca nimeni sa nu se poata ghida dupa aceste simptome derutante, si medicina actuala se vede  depasita de situatie, neavand  diagnostic si nici tratament pentru aceste boli noi.
·         Boala care se prezinta cu o febra mare brusca la început care creeaza o moarte ciudata fara sa mai existe altceva .
·         Virusi si bacterii care distrug celulele , care creeaza dureri mari în corpul fizic începând de la aparatul digestiv.
 
 A aparut in legume o bacterie care se numeste CICLOSPORA, care creeaza balonare excesiva si diaree exploziva.
Apare in special in morcovi si in salata, cat si in celelalte legume.
Bacteria se afla in lichidul  din legume.
Sursa aparitiei Bacteriei Ciclospora, sunt ploile, care au venit cu tot felul de bacterii si au infestat tot ce este leguma.
Alte reactii sunt:
-lipsa poftei de mancare,slabire excesiva brusca, dureri abdominale, voma, oboseala profunda si febra.
 
Este lupta finala pentru suprematia Pamantului si este necesar sa facem fata momentului.
 
    Alte tipuri de implanturi energetice malefice care sunt lansate din spatiu , odata intrate în corpul fizic creaza si activeaza un nou TRUNCHI DE CLONE malefice care subduce corpul fizic , activeaza toate sistemele cu informatii programate pentru aceste timpuri, în fiecare celula.
·         Aceasta clona, modifica structura fiecarui corp existent pe pamânt , si totul va începe cu dureri în tot corpul.
·         Va începe mai intai, cu corpurile barbatilor care au mai multa energie feminina în corp , sunt feminizati si dupa aceea în toate corpurile masculine care vor suferi modificari drastice începând cu aparatul genital care va înceta sa mai functioneze ca barbat si va fi feminizat.
·         Comportamentul va fi de femeie, si asta se va întâmpla foarte repede , de pe o zi pe alta.
·         De asemenea si corpurile femeilor care sunt masculinizate, care au mai multa energie feminina în corp vor suferi modificari drastice, începând cu aparatul genital, de pe o zi pe alta.
·         Începe cu dureri foarte mari în tot corpul , un simptom de rau, dureri în aparatul genital.
 In corpul de la mijloc  în sus se dezvolta musculatura masculina, le creste barba si mai mult par pe corp, se schimba vocea si se dezvolta sexul masculin , însa doar penisul .
·          Deja asta se întâmpla în multe tari din lume,  se dezvolta cu mare viteza si creeaza multe conflicte, dezolare, neîntelegere, imposibilitatea de a putea întelege si opri acest proces malefic.
Unica maniera de a te elibera de asta este de a face diferite operatii energetice , care de fapt sunt un pachet de operatii prin care se scoate:
·         Trunchiul de clone
·         Matricea
·         Toate dispozitivele
·         Implanturile
·         Programele
·         Energiile negative care creeaza dezechilibru în fiecare corp si creste în fiecare barbat, energia feminina si în femei energia masculina
·         Sistemele care modifica structura aparatelor genitale ale barbatilor si ale femeilor
·         Operarea  aparatului genital si reproducator.
·         Echilibrarea energiilor în fiecare corp.
 
De asemenea din spatiu vor fi lansate spre pamânt mici nave care vor exploda în aer,  si din ele    vor iesi ploi de implanturi luminoase malefice care se vor dirija catre fiecare corp fizic existent pe pamânt , în stomacul si în buricul fiecarei persoane.
Aceste implanturi,  dispozitive si matrici, vor crea vortexuri în corpul fizic de unde vor iesi creaturi energetice albe ca fantomele.
Perceptia , viziunea, simturile vor fi trasformate si pervertite pentru a crea psihoze în masa, conflicte, lupte, ucideri. 
 
Se creeaza si se activeaza în corpurile existente pe pamânt TRUNCHIURI SI MATRICI DE HIBRIZI malefici, ca un arbore care se multiplica ca si celulele rele, si separa corpul fizic, îl asfixiaza începând din plexul malefic din stomac si se extinde în tot corpul , crescând dinauntru spre în afara.
 
Simptomele sunt multiple:
Persoana poate simti la început dureri foarte mari de stomac (aparatul digestiv) si apoi în oase ,articulatii ?i in sistemul osos, apoi  persoana apare cu fata si corpul entitatii negative pe care o are înauntru , poate fi reptila, zombi sau orice alta forma a oricarei rase malefice care a intrat în corpul fizic al persoanei.
De asemenea si în acest caz,  deja se întâmpla în multe tari aceasta anomalie malefica.
Solutia este pachetul de operatii energetice:
·        Operarea trunchiului de hibrizi
·        Scoaterea matricelor care sunt ca niste cuiburi întunecate în fiecare ramura a arborelui malefic
·        Scoaterea implanturilor malefice
·        Scoaterea arhivelor care contin programele prin care acestea se dezvolta
·        Scoaterea tuturor radacinilor din toate celulele corpului fizic
·        Operarea aparatului digestiv 
 
Acum a început deja acest proces distructiv diabolic, si se vor întâmpla  multe lucruri de care nu va dati seama pentru ca nu puteti sa le vedeti cu ochii fizici pentru a le crede.
De aceea esti programat sa nu crezi ceea ce nu poti  vedea cu ochii fizici , dar în scurt timp vei vedea cu ochii fizici , însa va fi târziu, pentru ca nu vei mai putea actiona fara ajutorul suprem pe care l-ai respins pâna acum.
 
Va doresc multa forta, constiinta si sanatate.
 
Adinkarela

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *