Toate clonele malefice din pamant si de pe pamant vor fi distruse in scurt timp de catre Focul Rosu Viu care coboara cu intensitate foarte mare din Cerul de Foc dizolvand tot ceea ce nu e Foc Rosu si nu rezoneaza cu aceasta energie.

Se instaleaza o armonizare a creatiei si a planetei cu noua energie de Foc Rosu creand prin lucratoriii si Maestrii de Foc Rosu Viu o noua lume, cu noi principii de viata bazate pe compasiune, iubire, armonie, pace, liniste, echilibru, sanatate, claritate, constiinta.
Vor creste capacitatile lucratorilor de Foc Rosu Viu, vor avea multa forta si se vor dedica in exclusivitate activitatilor de reconstituire a creatiei din interior.

Ei vor fi din ce in ce mai constienti de misiunea lor.
Acestia vor fi recunoscuti prin starea de pace, de liniste pe care o radiaza in jurul lor.
Energia lor este difereita de aceea a pamantenilor. Ei nu pot fi distrusi chiar daca puterile malefice vor incerca sa-i elimine. Sunt indestructibili deoarece ei sunt protejati si ghidati de energia Focului Rosu Viu.

Rezultatele vor fi din ce in ce mai vizibile si vor produce schimbari radicale superioare in masele care se trezesc.
La inceput aceste schimbari vor fi la nivel subtil apoi din ce in ce mai vizibile.
Scoaterea planetei si a creatiei din acest matrix malefic este inevitabila.

Faceti loc in voi Focului Rosu Viu Suprem pentru ca acesta sa va inalte fara suferinta ci cu armonie si iubire prin acceptare.
In aceste etape este necesar ca fiecare fiinta sa accepte fluxul de Foc Rosu si sa accepte ca are nevoie de ajutor in a-si trezi Sufletul la Noua Constiinta Suprema care o va ajuta sa se experimenteze altfel in fiecare moment pentru a-si da seama de nivelul evolutiv la care se afla si pentru a-si accepta noua evolutie in Suprem, intr-un nivel superior de constiinta, unde maleficul nu mai are acces.

Trezirea este iminenta si nu poate fi oprita de nimeni.
Acepta si mergi.
Nu uita!!! Nu esti singur niciodata.
Drum bun calatorule in lumina Focului Rosu Viu.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *