Ce este aceasta maladie?

Aceasta maladie este o tulburare genetica, provocata de o deficienta a unei gene a cromozomului 4.

Aceasta gena eronata ucide in mod progresiv celulele nervoase cerebrale.

Cauza aparitiei

Aceasta maladie poate fi ereditara sau poate fi provocata de anumite substante medicamentoase care modifica genele cromozomice producand boala autosomala.

O alta cauza actuala care creeaza acest sindrom pe scara larga, sunt implanturile energetice malefice care modifica in mod permanent structurile ADN si a celulelor, proteinele, cromozomii, creeaza mutatii genetice si structurale in  corpul uman.

Boala poate apare in primul an de viata sau in diferite etape ale vietii persoanei.

Simptomele acestei maladii

Aceasta boala se prezinta cu o mare varietate de simptome.

Primul simptom este incapacitatea de a se misca, de a coordona corpul, apoi incapacitatea de a tine sau a lua ceva in maini, incapacitatea de a sta in picioare, modificari comportamentale, care sunt numite in medicina ca fiind disfunctii motorii.

Spasme la cap, in maini, picioare, fata, ochi, torace, dificultate la inghitire, dificultate in a gasi si pronunta cuvintele.

Socuri emotionale care pot degenera in boli psihice, stari de iritabilitatea, pierderea motivatiei o modificare a starii emotionale. Un alt simptom evident este diminuarea facultatilor mentale pâna la punctul dementei. 

Pot aparea si simptome vegetative, precum lipsa apetitului si a somnului, modificari emotionale. 

Pot deveni închiti din punct de vedere emotional, capriciosi si agresivi. Unele persoane încep sa aiba halucinatii si sa dezvolte psihoze pe masura ce evolueaza boala.  

Un alt simptom este depresia. Poate fi un simptom al bolii sau poate fi o reactie a realizarii faptului ca are boala respectiva.

Alte simptome sunt:

Ticurile, rigiditatea muschilor, caderea din picioare fara motiv, contorsionarea corpului, tremur al corpului, dificultate in a invata lucruri noi, datorita incapacitatii de a procesa informatiile, incapacitatea de a se planifica, de a lua decizii, deteriorarea perceptiei, pierderea constientei si incapacitatea de a-si da seama unde se afla ca spatiu, camera sau afara, incapacitatea de a face, a asculta mai multe lucruri in acelasi timp, incapacitatea de a comunica cu ceilalti.

Aceste simptome se impart in 3 mari categorii:

  • simptome locomotorii
  • simptome cognitive
  • simptome psihice

Depresia si anxietatea, apatia, iritabilitatea, obsesiile cu diferite obisnuinte, delirul, maniile persecutorii si de orice tip.

In momentul in care boala a atins apogeul se produce moarte corpului prin urmatoarele boli:

Pneumonie, insuficienta cardiaca, moartea celulelor sistemului nervos si neuronal si moartea celulelor din corp care se manifesta ca un colaps, sau mai poate fi numit infarctul celulelor a corpului fizic.

O persoana care prezinta in ADN si in celulele nervoase mai multe proteine hunt, si care lucreaza cu prolina GGC, este un semnal de alarma ca persoana are aceasta boala.

Aceste proteine hunt contin o cantitate mai mare de glutamine au rolul de a distruge crearea structurii baza a corpului.

Atunci cand o persoana realizeaza anumite analize apar literele CAG, si o cantitate mare de 35 de trinucleotide, acest lucru inseamna ca are aceasta boala in corp.

Trinucleotidele provoaca sindromul Fragil, atrofiaza bulbul rahidian si sistemul de elasticitate a muschilor.

Simptomele timpurii ale bolii Huntington de obicei includ iritabilitatea, pierderea motivatiei si o modificare a starii emotionale. Un alt simptom evident este diminuarea facultatilor mentale pâna la punctul dementei. Pot aparea si simptome vegetative, precum lipsa apetitului si a somnului. 

Pacientii cu boala Huntington trec si prin modificari emotionale. Pot deveni închisi din punct de vedere emotional, capriciosi si agresivi. Unii pacienti încep sa aiba halucinatii si sa dezvolte psihoze pe masura ce evolueaza boala.  

Depresia poate fi un simptom al bolii sau poate fi o reactie a realizarii faptului ca are boala respectiva.

Acestea sunt cateva informatii despre maladia Hunt.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *