INCIDENTUL 1

In scurt timp se vor crea conflicte si distrugeri in fiecare forma de viata existentiala pe Pamant, in sistemul familiar, social si Planetar.
-nimeni nu va intelege nimic.Toti se vor lupta intre ei, dar nimeni nu va intelege cine cu cine, impotriva cui se lupta si de ce..
-Imperiul german va fi divizat
-Religiosii, credinciosii, preotimea vor fi urmariti si ucisi, iar bisericile arse si distruse.
-Falsii profeti si maestri, vor predica falsele doctrine si informatiile biblice vechi, negative, depasite, prin care vor castiga putere si adepti noi prin manipularea maselor.
Acestia vor da informatii adevarate,informatii malefice dar adevarate din planurile lor, insa oamenii si in special religiosii, nu vor avea incredere nici in cei care predica informatii malefice, nici in credinta lor.
Falsii profeti vor spune ca ei au mintit si manipulat, numai ca nu mai are cine sa-i creada.
-Pana la finalul ciclului terestru, daca umanitatea nu se va trezi, va suferi mai mult ca niciodata.
-Persoanele care au in proprietatea lor bunuri materiale si economice, vor fi deposedate, atat de bunurile materiale, economice si religioase.
-Falsele doctrine vor prolifera fara ca cineva sa-i deranjeze sau sa-i opreasca.
-In scurt timp va lua sfarsit Imperiul S.U.A, care va fi distrus de puterile galbene si rosii ( China si Rusia)
-Pamantul va fi afectat de o Cometa foarte mare, care in realitate este o nava extraterestra gigantica.Dar inainte de acest fenomen, Pamantul si Creatia vor fi azotate de rasele malefice, descarcand in aer depozite, containere foarte mari in fiecare moment cu bacterii si virusi care vor crea boli fara precedent.
-Veninurile si implanturile energetice malefice, vor dezvolta in fiecare forma de viata de pe Pamant, mutatii genetice, fizice si energetice fara precedent ( hibrizi, zombii)
Pe de alta parte, toate dispozitivele electronice-telefon, tableta, laptop, T.V, vor emite catre ochii si creierul uman, radiatii si socuri electromagnetice creand cancere cibernetice galopante.
Debutul acestor cancere cibernetice este cu febra, dureri mari de cap si de ochi, infectii.
-Civilizatiile mai putin dezvoltate care locuiesc in triburi si zonele indepartate ale Pamantului ( in aria Pacificului) vor fi maturate de uragane, furtuni, valuri foarte mari.
-Vor reveni in forta bacteriile implant de anul trecut sau din 2016-Sicunguia, Dengue, Roswel, Bromwel, Cefal, Sincope etc.

INFORMATII IMPORTANTE

Aceste informatii, vin sa completeze seria de evenimente, prevazute sa aiba loc in urmatoarea etapa.
Prima situatie
Este o alerta mondiala, un virus care vine prin aerul infestat.Odata intrat In corp, creeaza febra mare, dureri acute in tot corpul, apoi se manifesta cu eruptie virulenta pe tot corpul.

INCIDENTUL2
LUME PIERDUTA-TREZESTE-TE!
Trezeste-te, pentru a putea face fata situatiilor ce vor urma.
Pamantul va fi cuprins de focuri:
-focuri de arme,bombe
-focuri de vulcani
-focuri de asteroizi, stele si resturi de Planete care vor cadea din spatiu
-Focul Viu care va veni la final sa purifice totul.
Boli nemaintalnite vor secera milioane de corpuri fara Lumina.
Aceste focuri, pot parjoli totul, daca omenirea nu se trezeste si nu se purifica.
Lipsa mancarii, a apei, a medicilor si a medicamentelor, vor crea panica, durere, suferinta.
Dupa ce vor trece aceste focuri, care vor Incepe In Gibraltar si Insulele Baleare unde vor dura timp de 3 zile, apoi se vor Indrepta catre America de Nord, deasupra Floridei si vor dura 2 zile,
dupa care se vor Indrepta catre Antile, si va dura 5-6 ore.

INCIDENTUL 3
Cei care vor ramane In viata se vor ruga, Insa rugaciunile lor vor fi false si nu vor fi ascultate de nimeni. Vor incerca sa fie religiosi, imbracandu-se in haine albe.Barbatii isi vor lasa barba si parul lung, propovaduind venirea lui Isus, pentru a continua sa profite de ultimele momente de viata, furand Energia Vitala de peste tot.

Moartea va avea masca de Inger si de sfant, pentru a-i Insela pe cei suferinzi si religiosi.

Turbulentele electromagnetice, vor afecta mintile, creierii si organele din fiecare corp existent pe Pamant, creand stari de nebunie, paranoia, atacuri si conflicte de tot felul.

Apele si aerul vor fi de culoare rosie.Acest lucru va dura 5 luni, Intre martie si septembrie sau octombrie, cand ceasul astronomic va marca liniile astrologice in zodia Varsatorului, la cifra 10, care cade in luna septembrie, dar poate dura inclusiv pana in octombrie, cand va fi Solstitiul de iarna in emisfera Nordica.

INCIDENTUL 4
Corpurile umane sunt create, recreate si modificate genetic, energetic, fizic, structural, de mai multe rase malefice care exista pe Pamant.
Acestea continua experimentele, Incepand cu sexul uman.
Vor fi afectate foarte multe persoane, datorita sexualitatii necontrolate.
Unele persoane se vor trezi dintr-un moment in altul, fara organe genitale.Entitatile negative care le-au creat, si le vor lua inapoi.

Femeile vor fi masculinizate iar barbatii feminizati, si va disparea polaritatea din corpurile umane.
Acest lucru va crea ceva impactant si de neInteles.
La Inceput, barbatii vor obliga femeile sa Intretina relatii sexuale cu ei, apoi le vor respinge, pentru ca vor avea simturile pervertite, si nu le vor mai recunoaste ca fiind femei, ci ca fiind barbati.

Femeile Isi vor pierde ovulele si nu vor mai putea procrea, si astfel, cei care vor dori sa aiba copii, li se vor crea clone umane, dar acestea nu vor apartine familiei, ci, celor care le-au creat si ti le-au oferit.

INCIDENTUL 5
Mari suprafete de uscat vor fi acoperite de ape, Mari guri de Foc se vor deschide varsand Foc-Vulcanii.
In multe tari pamantul va fi brazdat de rifturi, santuri foarte adanci care vor face o noua reampartire a pamantului, schimband harta geografica.

TINE MINTE!!
Totul va Incepe pe neasteptate, la ora 10, Intr-o luna de septembrie, fara an.
Incepand cu luna mai, vor fi multi oameni care vor inebuni.
Intr-o luna de Iulie, vor Incepe sa apara mai Intai barci cu oameni negri, In Valencia -Spania, si in Gibraltar.Acestia se vor transforma In zombi si vor ataca populatia.Apoi vor aparea In toate tarile In care vor putea ajunge pe ape.

INCIDENTUL 6
Este sfarsitul Economiei, a materiei malefice, a politicii si a guvernelor statale asupritoare.

Tara in care va fi anuntat ca s-a prabusit Podul, va fi acoperita de ape, dar tot de aici va Incepe unul din Anticristi misiunea.

INCIDENTUL 7
Aureorele Boreale, sunt create in ultimul timp de catre sistemele malefice.
Aceste Aureole Boreale, creaza deja foarte multe efecte negative in corpurile umane.
Astfel ca, In ultima perioada de timp, In momentul In care apar Aureorele Boreale, dispar foarte multe persoane in zonele Nordice si Sudice, la Poluri.
Un alt fenomen straniu care se creaza prin Aureorele Boreale, este o zombificare a populatiei, care Ii converteste In zombi, pe cei care sunt clone malefice si pe cei care au in ei Hibrizi.
Aceste persoane sunt abduse, si actioneaza din instinct, facandu-si rau atat lor, cat si persoanelor cu care intra In contact.
La ora actuala Aureorele Boreale, nu mai sunt ceea ce erau pana acum, ci sunt adevarate bombe psihotice, care impulsioneaza aceste persoane, fie sa se sinucida, fie sa ucida, sau provoaca situatii in care sa fie ucise.

Anomaliile magnetice, vor perturba ionosfera terestra si se creaza vortice electromagnetice.
Energiile si undele Harpp,creaza nebunie, paranoia, modificari de perceptie si de orientare.
Antenele Harpp, sunt masinarii diabolice distructive, care creeaza, anomalii de toate tipurile, la toate nivelele.

INCIDENTUL 8
Eclipsele Solare si Eclipsele de Luna, din lunile iulie-august, vor fi mult diferite, si vor avea efecte diferite ca cele care au avut loc pana acum.
Cand este Eclipsa Solara-Luna se interpune Intre Soare si Pamant, pentru ca, In acel moment, Soarele trebuie sa transmita Pamantului, o serie de Protoni.

Luna este o Planeta, o Nava Extraterestra, si nu este ceea ce ti s-a spus pana acum ca este.
Aceasta nava malefica gigant, controleaza toata Creatia de pe Pamant si Pamantul.
De aici se cloneaza, se modifica, se recreaza, se restructureaza, toate Creatiile si Planeta Pamant.
Ea orbiteaza doar in jurul Pamantului, controland si modificand totul.
Luna este un mare laborator malefic ia de la Soare, o mare parte de Lumina si Energie, prevaland Pamantul si Creatia, de posibilitatea de a se trezi, de a fi constienti si de a evolua.
Dupa cum s-a putut observa de-a lungul milioanelor de ani, ca aceasta nava malefica care este Luna, are suficienta putere, de a se posta in fata Soarelui, de a-l acoperi, de a-i fura Energia Protonica pe care o emite la intervale de timp, pentru a energiza Creatia si Pamantul.

Luna este un element care reprezinta trecutul, ea este responsabila de faptul ca exista noapte pe Pamant, deoarece, prin noaptea creata, ea are putere de a actiona asupra Creatiei si asupra Pamantului, pentru a le influenta In malefic.
De aceea, noaptea, si atunci cand este Luna plina, se fac cele mai mari vrajitori, ritualuri, cele mai mari crime, atacuri,furturi si cele mai mari atrocitati.
Acum-de ce este diferita aceasta eclipsa de Soare, de celelalte eclipse?
Pe cine si ce va afecta in mod deosebit?
In primul rand, vor fi afectate persoanele nascute In timpul Eclipselor.
Apoi vor fi afectate persoanele care au fost nascute Intre 6-16 ianuarie.
Apoi zonele in care este vizibila eclipsa.

Ce face ca aceasta eclipsa sa fie atat de importanta?
Faptul ca, In acel moment se aliniaza Soarele, Luna si Pamantul, sub influenta Planetei Pluton, care emite o putere distructiva, masiva, asupra Creatiei si a Pamantului.
Faptul ca durata eclipsei este foarte mare, de aproximativ 1 an.
Un asemenea fenomen nu a mai avut loc niciodata.
Aceasta eclipsa, va dura pana pe 17 iunie 2019.
Dar acest lucru, nu inseamna ca Pamantul va fi in intuneric fizic 1 an, ci intra Intr-o adormire creata de sistemele malefice, pentru a Incerca sa abduca Pamantul, sa-l Inchida Intr-o structura opaca si sa-l fure, apoi sa-l recreeze in malefic.

Tot in aceasta perioada, se pot prezenta urmatoarele situatii:
-se va manifesta o stare generala Planetara de duritate, opozitie, credinte, ideologii, politica,spirituala.
-va creste Austeritatea Impotriva Abundentei.
-sentimentele si emotiile se vor manifesta cu agresivitate, si nu cu blandete

Fiecare persoana, va experimenta aceasta noapte energetica in mod particular, deoarece, fiecare are Arhivele, Pacturile, Entitatile, Hibrizii, Clonele sale, In interior, iar acestea se vor manifesta diferit de la un corp la altul.
In acelas timp, efectele Eclipsei Energetice, se vor resimti la nivel de societati, tari, mase de oameni, in colectivitati.

Datele cele mai dificile sunt:
-6 ianuarie( cand va avea loc o alta eclipsa)
-1 Mai 2019
-17 iunie 2019

In aceasta perioada se va manifesta fanatismul religios, materialismul, creand conflicte si lupta pentru putere.
Se vor crea separari la toate nivelele si planurile, atat personal cat si la nivel familial si Planetar.
Oamenii vor cauta sa apartina unei comunitati, pentru a se simti protejati si ajutati.
Sunt situatii decisive, pentru fiecare.
Tot ce vine din viitor, va fi recunoscut si va lua amploare, iar tot ce vine din trecut, va disparea, pentru ca va fi dizolvat de
NOUA ENERGIE A FOCULUI VIU SI ACTIV!!!

De ieri noapte, toata Creatia si Pamantul este sub impact de furtuna geomagnetica extrem de agresiva care zguduie tot corpul.Afecteaza in primul rand inima si creierul.Incepe cu zguduieli asemanatoare unor tahicardii, apoi zguduie tot corpul.
Mai creaza stari de paranoia si nebunie instantanee.
Mare atentie la emotii, la manifestarea lor, sunt atacuri fara precedent si se vor manifesta cu mare agresivitate.
Este important sa va lucrati permanent, sa respirati, sa va protejati si sa resorbiti absolut tot, pentru ca sunt atat de agresive incat nu ai timp sa ceri ajutorul.
Asa cum ne-a spus si in Tabara, emotiile se prezinta cu fata de moarte.
Se vor intampla lucruri extreme care va vor soca si nu veti putea face fata emotiilor daca nu lucrati.
Vor mai fi stari de nebunie, de psihoza, nemaintalnite-” sa nu se planga daca ii apuca nebunia, pentru ca nu inteleg cat de serios este sa lucreze, ei trebuie sa fie primii care reactioneaza”.
Multe furtuni Solare, geomagnetice.
Luna si Planeta Marte s-au apropiat de Pamant( Marte este responsabila cu conflictele, Luna este responsabila de cutremure).
Ieri noapte a fost Luna plina dar si eclipsa de Luna. In momentul eclipsei, Luna s-a aruncat asupra Pamantului si a lansat un jet de atacuri, apoi s-a retras.
Au fost cutremure de 10 grade in Fiji, urmat de unul de 9.3 apoi de unul de 8,3.
Mai sunt afectate de cutremure si Venezuela, Bolivia, Peru, Turcia.
In Austria a nins.
Este necesar si vital sa lucram in permanenta la modul serios.
Soarele arunca mari si multe radiatii. Este de dorit sa nu mai umblati prin Soare cu capul descoperit.

Previziuni
Incepand cu 1 August 2018

· Dupa eclipsele de Soare si de Luna din luna Iulie, situatia planetara se schimba pe toate planurile si nivelurile.
· Perioada incepe cu emanatii foarte puternice de energii extrem de malefice care ies din Polul Nord si din Polul Sud, exercitand presiuni asupra placilor tectonice, schimband structura si harta Pamantului.
· Joasa presiune va creea o clima extrema care va destabiliza si va modifica sensul curentilor de aer, de apa, de pamant.
· In prima etapa vor fi foarte afectate Australia si America de Sud
· Coastele Oceanului Atlantic si Oceanului Pacific vor fi foarte impactate de mega furtuni, uragane, tsunamiuri cu valuri mari care vor sterge tot ce vor gasi in calea lor.
· Zonele Missouri si Ohio si alte zone din America vor fi de nelocuit.
· In Nordul Miami-ului, in Carolina de Nord si Carolina de Sud, Virginia, Giorgia si New York, temperatura va creste foarte mult si va arde mari suprafete de terenuri.
· O mare unda se va forma in Golful Mexicului si va misca apele in fiecare zi din ce in ce mai mult pana se vor forma valuri ce nu s-au mai vazut pana acum, dirijandu-se pe largul coastelor Americane catre Nord, dupa care se roteste catre cealalta parte a coastei afectand Marea Britanie, Franta, Spania si toata Africa si se intoarce in locul in care s-a format.
· Europa, Austria, Germania, Elvetia, Italia vor fi afectate de puternice inundatii.
· In Africa vor iesi fantani de apa dulce pe de o parte si pe de alta parte, temperaturile extreme vor crea un haos iesit din comun.
· In India, Nepal, China, Iran, Arabia Saudita, in Orientul Mijlociu, Filipine, Indonesia, Japonia, Malaezia vor fi foarte afectate de mega furtuni, taifunuri, inundatii si temperaturi ridicate.
· Rusia va arde.
· Catastrofe in Sudul Atlanticului.
· Huston va fi afectat de miscari telurice care vor crea cutremure, vibratii puternice.
· Vulcanii din Chile, Mexic, Shanghai, Columbia se vor activa si va crea vibratii puternice.
· Insula Fiji va suferi cutremure puternice.
· Vulcanul Estromboli din Italia se va activa dintr-o data inaintea vulcanului Etna.
· In orice loc din lume se poate intampla orice lucru, datorita alteratiei de energii care vor crea depresiuni puternice in umanitate.
· In Ecuador, Columbia, Venezuela, vor fi miscari politice cu mari conflicte.
· In Peru vor fi cutremure si alunecari de munti.
· In Columbia schimbari politice bune, prin intermediul conflictelor.
· Presedintele Americii va avea multe probleme incepand cu vizita din tara dusmanului sau.
· Vaticanul se destrama, papa a disparut si nimeni nu zice unde este, dar nu poate anunta pentru a nu creea un conflict si un haos planetar in lumea catolica.
· Daca lumea ajunge la aceasta informatie, Vaticanul si religia vor disparea pentru totdeauna.
· In Marea Britanie s-a intamplat ceva foarte important care va avea efecte si consecinte grave asupra casei regale.
· Un personaj important de la casa regala este incarcerata, inchisa sub palatul Buckingham, nu poate comunica si nu se stie nimic despre ea. Au inchis-o pentru ca s-a razvratit impotriva lucrurilor malefice pe care le-a vazut acolo.
· Sanatatea umana va suferi multe schimbari negative.
· Unele parti ale Pamantului devin foarte dense.
· Iti amintesc sa te uiti la situatia planetara in momentul solstitiului de iarna cand vor incepe o serie de evenimente importante.
· Marile cutremure vor incepe cu luna august 2018.
· Rupturi si rasturnari de placi tectonice in diferite parti ale pamantului.
· America de Nord si America de Sud vor fi foarte afectate de cutremure care se vor manifesta in cascada, la inceput de 4-5 grade si dupa aceea se vor mari in decursul a 2-3 luni pana la 9-12-13 grade pe scara Richter.
· Furtuni foarte puternice in cele 2 Americi, coastele Braziliei, Chile, Uruguai, Ecuador, Peru,Venezuela, Columbia.
· Incendii, dinspre Caraibe vin uragane puternice, care vor distruge edificii si case.
· Toate insulele vor fi foarte afectate.
· In Mexic se va duce o lupta intre foc si apa. Pe de o parte vor fi tornade de foc si pe de alta parte vor fi tornade de ape.
· De la muntele diavolului din America se va prezenta ceva foarte curios unde va incepe sa ninga pe timp de vara.
· Zona Atlanticului se vor forma mega-uragane si vanturi inghetate circulare, afectand toate coastele Atlanticului unde vor fi mai afectate Maria Britanie, Spania, Africa.
· India caldura si ploi puternice, Himalaya va fi afectata si de cutremure in Nepal.
· Asia, Japonia, China, Indonezia, Vietnam, Cambogia, Australia, puternice si periculoase inundatii, clima extrema.
· Cutremure si vulcani in Africa se vor activa si vor separa Africa in bucati .
· Acumulari de multa energie pe pamant care va face sa creasca numarul cutremurelor in Mediteraneana, Atlantica, Asia.
· Atentie Columbia, puternice focuri forestiere, atacuri, declaratii de razboi.
· Argentina intra in criza economica,
· Uruguai si in Bolivia accidente aeriene.
· Brazilia ca un film de groaza.
· Coreea conflict cu Ecuadorul.
· Venezuela ramane goala si va incepe controlul militar si noul ordin mondial care v-a incerca sa se instaleze, dar va fi aproape imposibil.
· Nicaragua conflicte fara precedent

Previziuni
Incepand cu 1 septembrie 2018.

Vor incepe schimbari de clima extrema:

In Marea Mediterana vor incepe uragane puternice, in Asia in special in sudul Chinei si in India vor continua ploi puternice si inundatii fara precedent.

Cutremure puternice in toata lumea, incepand cu Mexic, Italia, Grecia, Albania, Romania, se vor activa toate energiile malefice care vor activa lava vulcanilor in locuri in care nu au fost niciodata activi vulcanii si vor misca placile tectonice de pe tot Pamantul.

In China va incepe o criza si multe falimente economice fara precendent.

In America vor avea loc multe conflicte, uragane, inundatii, in diferite parti ale Americii de Nord, Florida, Missouri si alte parti vor fi afectate de ape si vanturi.

In Rusia se vor intampla de asemenea lucruri puternice, conflicte si rupturi.

Presedintii a 3 tari foarte importante vor fi omorati pentru ca nu au acceptat jocurile murdare ale celor puternici.

In acelasi mod vor muri 3 personaje de cinematografie si 3 personaje faimoase din sport, din acelasi motiv, opunerea rezistentei la a vinde ceva ce este greu de vandut, imposibil de vandut.

Psihoza in masa va creea multe conflicte, moarte, boli necunoscute se vor manifesta pe pamant.

Mandria va creea o atitudine foarte agresiva de confruntare cu persoanele care te inconjoara, aventuri periculoase vor pune in pericol viata acelor persoane care sunt atasate, dependente, de acest sistem si asta va creea multe greseli in momentul in care trebuie luate niste decizii, gandind ca stie ce face si ca nimeni nu trebuie sa ii zica nimic, si va spune ca asta e ceea ce simte fara sa isi dea seama ca in spate sunt ascunse emotiile cu fata mortii care asteapta sa greseasca ca sa ii poata rapi.

Emotiile, pasiunea, dorintele, placerile vor fi inamicii cei mai periculosi care va vor determina sa faceti compromisuri care va pot omori.

Nu mai gresiti cu aceste sisteme, fiti prudenti, cu ochii foarte deschisi.

Acum trebuie sa taiem de la radacina toate aceste sisteme care nu sunt ca inainte, sunt mai viclene si stiu unde ai esecuri (restante).

Previziuni
Incepand cu decembrie 2018.
In a doua jumatate a lunii decembrie, vor fi cutremure cu magnitudini inimagibabile.
-Vor fi activati 3 vulcani: Manhuanoa, Maunacheea si Wet Mauri, din Hawai, care vor afecta axa Pamantului in sens invers.
Aceasta situatie va inclina, va devia Pamantul din zona Polului Nord, Groenlanda spre Sud si va provoca topirea ghetarilor in jurul anului 2020.
-aceasta situatie va crea inundatii fara precedent, scufundand tarile care se afla in zonele de sub Polul Nord, Statele Unite de Nord si de Sud, schimband brusc si sever, clima si curentii din aer, din ape si din pamant.
-toate insulele din toate apele se vor scufunda.
-curentii din aer, ape si pamant, se vor schimba, creand o clima drastica, care va crea ierni foarte reci.
-apele vor creste intre februarie si august 2019-2020, pe toata Planeta.
-Inainte de aceasta perioda va avea loc un mega cutremur, care va schima Axa Magnetica a Pamantului.
-Pamantul va fi faramitat in bucatele.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *