Cum ai ajuns aici pe Pamant?

Dupa ce te-ai desprins de Focul Creativitatii, pe masura ce coborai spre Pamant, o parte din energia ta s-a transformat intr-un fluid luminos, pentru a te putea incorpora in materia pamantului.

Inainte de a atinge pamantul, energia ta s-a divizat in trei parti.

O parte a energiei s-a transformat in fluid, o alta parte s-a transformat intr-o sfera de Lumina insotind fluidul care se incorpora in materie iar din cealalta parte de energie s-a format o sfera de foc si a ramas inafara pamantului asteptand sa te incorporezi.

Cand fluidul tau a intrat in materia pamantului, sfera de lumina care te insotea, care este numita Suflet, a fost captata de constiinta malefica primordiala care se afla impregnata pe pamant ca o plasma inca dinaintea sosirii primelor energii supreme care veneau la incorporare.

Acest lucru inseamna ca de atunci ai trecut corp dupa corp, regn dupa regn, civilizatie dupa civilizatie fara Suflet.

Si toate corpurile tale pe care le-ai primit si care au fost alese de catre aceasta constiinta malefica iti erau date in fuctie de cat de util le erai si in functie de pacturile prin care maleficul le facea prin tine cu diferite rase malefice ca un schimb de materii.

Rasele malefice existente pe pamant ti-au imprumutat corpul in schimbul Sufletului si a Luminii sale, apoi ai facut pact cu rasa malefica principiala sa o slujesti si sa executi ordinele pe care ti le da, daca vrei sa-ti recuperezi Sufletul.

De atunci si pana in prezent te-a utilizat ca pe o marioneta inconstienta acolo unde si cum avea nevoie, ti-a dat puteri si trofee false pentru rezultatele bune pe care le obtineai.

Te-au facut sa te simti mic si neputincios, ca esti un nimeni, te frustrezi ca nu intelegi, ca nu poti, ca nu stii nimic despre tine, despre vietile anterioare si nici despre aceasta viata.

Nu stii de unde vii, ce esti, care este starea ta reala si incotro te indrepti.

Entitatile hibrid care se afla din origini in tine si in fiecare corp existent pe pamant sunt limitate si inconstiente si de aceea esti si tu limitat, inconstient si nu poti sa faci, sa vezi si sa stii mai mult decat sunt ele si decat iti permit ele.

Ti-au furat odata cu Sufletul, Lumina Constiintei Supreme, capacitatile si valorile pe care le aveai in Suflet in momentul in care ai coborat din Cerul de Lumina.

Iar tu nu faci nimic altceva decat sa repeti cu mintea ta programele pe care maleficul ti le-a programat in memoriile mentale, cerebrale si celulare, in ADN-ul tau.

Te-a facut sa vezi ca nu poti si ca esti limitat, pentru a te descuraja ca sa nu mai cauti altceva decat ai si decat stii.

Iar daca din intamplare te intalnesti cu cineva care are Lumina Suprema, sa nu o accepti, si sa spui ca iti este frica pentru ca nu o cunosti, si ca iti poate face rau.

In acest caz preferi sa spui ca nu intelegi, ca nu stii, ca nu poti, pentru a nu trebui sa accepti Lumina si Constiinta Suprema, si astfel ai o scuza in a ramane si a apara maleficul, pentru ca il recunosti, te simti mai comod si nu-ti cere sa faci eforturi pentru a schimba ceva.

Acum iti reclama tot ce ti-a dat din origini si pana in acest moment, spunand ca este a lui, inclusiv corpul pe care il ai este al maleficului.

In ultima perioada de timp se da o lupta inversunata in fiecare corp fizic de pe pamant, deoarece hibridul primordial care se afla in scheletul osos s-a activat si iti abduce corpul, adica iti schimba structura scheletului osos si a intregului corp fizic.

Noua structura a corpului uman ia diferite forme in functie de hibridul rasei malefice din care face parte si prin care ai primit primul corp primordial.

Energia – Sufletul care te-a insotit pana in momentul incorporarii in materie a fost furata de constiinta malefica si a fost impartita in milioane de particule de lumina.

O parte din aceste particule de lumina au fost folosite pentru implantarea in anumite entitati din elitele malefice atat de pe pamant cat si din alte galaxii pentru a le imbunatati.

Iar cealalta parte a fost depozitata in coridoarele intergalactice pentru a se imbunatati elita raselor malefice care se creeaza pe parcurs.

De cand ti-a fost furat Sufletul te simti abandonat, singur, simti un gol interior, esti suparat pe Dumnezeu ca te-a abandonat si incerci sa umpli acel gol interior cu persoane, voiaje, bogatie, lucruri materiale, informatii, cursuri sau te refugiezi in mancare, bautura, vicii sau sex.

Cu cat incerci sa uiti de tine si sa te refugiezi in lucruri fara rost care nu te pot ajuta, cu atat te simti mai singur si mai gol fara sa intelegi de ce.

Tot ceea ce simti, este lipsa Sufletului si a Luminii Constiintei Supreme din interiorul tau.

Dupa ce ti-a fost furat Sufletul ti-a fost implementat in corp programele de cautare, in care sa cauti in permanenta ceva fara sa stii ce cauti si fara sa stii ce gasesti.

Un alt program a fost de sentimente pentru a te relationa si a crea uniuni, casatorii, iar cel de al treilea program a fost de sentimente care sa creeze conflicte, suparari si rupturi.

Din acel moment cauti ceva iar ceea ce gasesti te plictiseste dupa un timp si continui cautarea plin de ura si resentimente, de ciuda, furie si frustrare.

Aceasta cautare cu stari si ganduri negative, frenetica de milioane de vieti nu te ajuta sa gasesti ceea ce ai nevoie cu adevarat, ci sa te pierzi si sa te afunzi mai adanc in malefic, deoarece nu este o cautare constienta, ci cu ura si resentimente.

In realitate ceea ce cauti este Sufletul si pe tine.

Tu nu ai nevoie de nimeni di de nimic, ci de tine si de Sufletul tau care sa-ti aduca Lumina Constiintei Supreme in interiorul tau.

Inceteaza sa mai cauti inafara ta, pentru ca ceea ce ai nevoie este sa gasesti acel Maestru Constiinta care sa-ti recupereze partile de Suflet si Lumina Constiintei Supreme, pentru a te completa, a te imbunatati si pentru a face trecerea de la evolutia spirituala, la evolutia in Suprem care se poate realiza doar prin Suflet.

Inceteaza sa mai cauti iubire, pace, fericire, inafara ta, in ceilalti, deoarece nimeni nu-ti poate oferi nimic, daca nu esti tu, pentru ca nimeni nu le are, datorita faptului ca nimeni nu are Suflet.
Iar aceste calitati si capacitati nu le gasesti in inima asa cum ti s-a spus, ci in Suflet.

Intelege ca ai nevoie de o Lucrare Energetica complexa prin care ti se va recupera partile Sufletului si Lumina Constiintei Supreme. pentru a-ti putea continua drumul evolutiv si a urca in nivele superioare de Constiinta..

Apoi daca doresti sa te initiezi pentru a-ti putea continua drumul evolutiv, a urca in nivele superioare de Constiinta si pentru a putea oferi celorlalti din ceea ce esti, si nu din ceea ce ai.
Sunt aici pentru a-ti recupera Sufletul, pentru a te initia si a te insoti pana unde tu decizi.
Trebuie sa te completezi cu Noua Energie din Viitor si sa-ti oferi tot ceea ce ai nevoie in fiecare moment fiind conectat cu Constiinta Suprema.
Nu astepta de la nimeni nimic, fiecare iti ofera bucatele de ceva si putina atentie in functie de interesele pe care le are, apoi cand te astepti mai putin, te abandoneaza iar tu ramai inca o data singur, trist si cu suferinta.

Nu crezi ca trebuie sa spui Stop?

Acum toata creatia si Pamantul au ajuns la finalul Ciclului Terestru si de aceea trebuie ca fiecare persoana de pe pamant sa realizeze aceasta lucrare de Recuperare a Sufletului.

A doua Lucrare energetica importanta este de Recuperare a Energiei Supreme din coridoarele intergalactice.

Acum stiind adevarul despre tine, despre viata ta si despre corpul si sufletul tau poti decide ceea ce vrei sa faci cu adevarat pentru tine.

Ori decizi sa-ti recuperezi Sufletul si inveti sa utilizezi capacitatile si valorile pe care le ai in interiorul tau pentru a iesi din Matrixul malefic si pentru a urca intr-un nivel superior de constiinta si evolutie, ori cauti scuze pentru a continua drumul involutiv de lupta si suferinta pe care ai mers pana acum.

Dupa ce iti este recuperat Sufletul si Lumina ai nevoie de multa determinare pentru a continua drumul evolutiv unde vei invata noile tehnici si metode care vin din viitor care te ajuta sa faci trecerea de la evolutia spiritual mentala inconstienta, la evolutia Suprema prin Suflet fiind ghidat de Constiinta Suprema prin Intuitie.