CURS DE INITIERE EVOLUTIVA PENTRU O VIATA NOUA

CURS DE INITIERE EVOLUTIVA
PENTRU O VIATA NOUA
2 – 4 noiembrie – Bucuresti

Ce face diferenta dintre ceea ce esti si ceea ce vei fi?

Diferenta marcheaza Energia Renovatoare care vine din viitor, si iti aduce progres evolutiv, bunastare, pace si liniste interioara aducandu-ti continuitate cu noi tehnici, metode si sisteme de viata .

In acest Nou Sistem de Viata, maestrul te pune in fata lui ca sa inveti si sa fii liber, si nu in spatele lui ca sa vezi ce face si sa depinzi de el.
Te pune in situatii in care tu sa-ti dai seama de tine, de necesitatile reaale pe care le ai, pentru a-ti construi propriul tau drum pe care sa mergi, sa-ti inveti lectiile si sa evoluezi.

Pentru a putea face trecerea de la un sistem la altul fiecare persoana are nevoie de o pregatire speciala care sa o propulseze intr-un sistem superior celui de acum.
Pentru a putea intra in acest sistem Nou de Viata sunt necesare metode noi care sa te ajute sa treci mai usor aceste etape tranzitorii.
Metodele necesare pentru a invata cum sa faci aceasta trecere si cum sa traiesti in aceast sistem de viata noua, le poti asimila in cursul special care va fi prezentat intre 2 – 4 noiembrie, si sunt exact ceea ce ai nevoie pentru aceasta etapa si pentru etapele ce vor urma.

Avand in vedere situatia actuala atat la nivel planetar cat si la nivel personal pentru anul 2018, se cere o pregatire urgenta a tuturor Lucratorilor de Lumina pentru a putea accelera procesul evolutiv, pentru a putea face fata situatiilor care se vor prezenta, si pentru a crea un Nou Sistem de Viata atat pentru Entitatile de Lumina cat si pentru intreaga creatie.
Umanitatea se afla la finalul unei frontiere dintre viata inconstienta si principiul de o Noua Viata constienta care are nevoie de alte sisteme noi pentru a se putea materializa.
Aici nu se pune problema sa acumulezi mai multe informatii, ci SA FI MAI MULT.

Si cum poti face acest lucru?
Pregatindu-te si antrenandu-te cu noile metode.

Iti urez Drum de Lumina calatorule.
Adinkarela