CURS DE INITIERE EVOLUTIVA TRANSORMATIONALA

Trezeste-te ceea ce cauti esti “tu”!
Nu este un curs oarecare este “cursul tau”.

Daca doresti sa fii protejat tu si toate sistemele la toate nivelele, sa experimentezi o Noua Iubire, sa ai o buna functionare si succes in afacerile tale nu pierde aceasta mare oportunitate pe care o ai chiar in acest moment cand citesti acest mesaj.

Este absolut necesar sa investesti la maximum in oportunitatile si in momentul prezent deoarece sunt irepetibile.

Acum este momentul trezirii tale care te pregateste pentru o noua calatorie unica, catre interior si catre un prezent diferit la care nu te-ai gandit niciodata, care te ajuta sa ai un Suflet si un trup sanatos.

Este un curs de initiere evolutiva prin Constiinta Suprema Renovatoare care creaza Echilibru, Bunastare, Sanatate fizica, emotionala, energetica, mintala, economica si materiala.

Este o mare oportunitate si de un real ajutor pentru a gasi cauzele si solutiile pentru orice problema si situatie care se prezinta in fiecare moment din viata ta, legate de iubire, prosperitate, bussines, blocaje, traume, dureri, rani, crize emotionale, economice, materiale si interpersonale.

  • Primul pas care este necesar de facut, este eliberarea tuturor sistemelor, entitatilor si energiilor perturbatoare acumulate din origini si pana in acest moment.
  • Al doilea pas este sa inveti cum sa gestionezi toate sistemele care apar in viata ta de zi cu zi printr-o atitudine corespunzatoare pentru a le imbunatati prin eliberarea tuturor programelor, arhivelor, patronilor, memoriilor celulare negative din trecut si din prezent pe care le-ai avut ca modele de viata cu care te-ai identificat si care te-au perturbat, te-au facut sa suferi, si sa te imbolnavesti deoarece nu erau destinate pentru tine.

Nu pierde aceasta oportunitate de a invata cum sa te transformi intr-un actor autentic care isi transforma viata din drama in comedie prin “ARTA DE A FI SI DE A CRESTE

Aceasta oportunitate deschide o poarta catre o lume noua care functioneaza dupa principii diferite decat cele de pana acum, unde nu mai depinzi de ceva sau de cineva, intelegand ca nu ai nevoie de un intermediar intre tine si Constiinta Suprema Renovatoare care se ocupa de tine si de procesul tau evolutiv.

Este necesar sa intelegi ca atunci cand intampini greutati, boli, suferinte, conflicte, etc., acestea reprezinta o ocazie buna pentru cresterea ta cu conditia sa le infrunti si sa le depasesti cu curaj, constiinta si acceptare deoarece ele sunt rezultatul unor alegeri gresite facute cu mintea si ego-ul tau.
Ai nevoie de discernamant si intelegere fata de tine si fata de tot ceea ce ti se intampla pentru a fi capabil de a schimba situatia negativa in care te afli cu una Suprema.

Accepti invitatia de a merge pe noul drum, sau preferi sa continui sa te justifici si sa te lamentezi fara sa faci nimic?
Noile tehnici ale acestei initieri iti vor sterge toate sistemele vechi, depasite, gresite negative pentru a le schimba cu altele noi care corespund Noii Existente.
Atunci cand incepi sa-ti dai seama de existenta ta, incepe procesul de eliberare de sclavia si limitarea mentala, materiala, energetica negativa, etc. in care ai fost inchis din origini si pana in acest moment.

Da-ti marea oportunitate de a-ti permite intoarcerea catre tine, catre interiorul tau, de unde incepe totul.

INDRAZNESTE SA TE AUTODEPASESTI !!!

DRUM BUN CALATORULE !!!!

ACEST PROCES DE INITIERE SE VA DESFASURA IN TREI ETAPE, IAR DUPA FIECARE ETAPA SE VA SUSTINE UN EXAMEN.