Curs de Masaj Emotional cu Energia Suprema

Masajul emotional este un complex de tehnici ce includ vindecare, curatare, cunoastere, cu scopul de a crea o stare de eliberare si usurare a sufletului.

Fiecare dintre noi are aceasta capacitate care se afla în stare latenta în suflet, doar ca trebuie descoperita, activata si folosita în mod adecvat.

Masajul emotional este o terapie prin intermediul careia se gasesc arhivele emotionale care au creat blocaje, traume si rani emotionale, afectând organele si corpul fizic în general.

Prin acest masaj se elibereaza si se deblocheaza cauzele, sistemele, arhivele, memoriile celulare fizice, energetice, mentale, durerile si traumele emotionale traite atât în vietile trecute cât si în aceasta viata.

Eliberarea acestora permite corpurilor energetice si corpului fizic sa capteze si sa asimileze Energia Renovatoare Suprema care creeaza un Nou Principiu Celular Energetic, transformând materia densa în materie pura, permitându-i corpului fizic sa urce într-un nivel superior de constiinta si evolutie.

Rezonanta Noii Energii fiind foarte elevata, creeaza necesitatea de a învata si utiliza Noile tehnici si metode în sanatate, adaptate etapelor actuale pentru a permite corpului uman sa accepte si sa asimileze Noua Energie Vindecatoare si Transformatoare.

Aceasta elibereaza cauzele care au produs boala, conflictul energetic, blocajul, permitând repararea celulelor afectate.

Prin aceste tehnici se deblocheaza canalele si conexiunile energetice care capteaza energia de vindecare si transformare, permitând noii energii sa penetreze toate corpurile energetice, canalele si celulele corpului fizic producând efecte pozitive extraordinare.

Beneficiile acestui masaj sunt:

– Combate si elibereaza sistemele si arhivele emotionale care ajuta organismul sa se echilibreze de maniera simpla, usoara, naturala si fara efecte negative.
– Acest masaj creeaza un somn reparator, faciliteaza regenerarea celulelor, relaxeaza mintea, creierul, corpul si întreg sistemul fiziologic.
– Elibereaza emotiile reprimate, blocate
– Tonifica toti muschii, creând o buna irigare sanguina
– Îmbunatateste, activeaza si stimuleaza sistemul imunitar
– Relaxeaza muschii: eliminând contractiile musculare
– Încetineste îmbatrânirea hranind si detoxificând fiecare celula a corpului
– Este un tonifiant si relaxant al sistemului nervos
– Îmbunatateste si creste autoestima
– Îmbunatateste elasticitatea pielii
– Îmbunatateste comunicarea neuronala si relaxeaza sistemul nervos (prevenind, de exemplu spasmele cauzate de stres)
– Ajuta la o respiratie mai buna si mai profunda
– Îmbunatateste somnul
– Echilibreaza sistemul digestiv
– Creste energia si învigoreaza toate sistemele corpului reducând starea de oboseala si lipsa de vitalitate a întregului corp
– Echilibreaza tensiunea arteriala
– Ofera o alinare si un confort corpului

Pentru a putea beneficia de toate aceste tehnici noi ale masajului energetic emotional te invitam sa participi la cursul care va avea loc între 13 -15 septembrie în Bucuresti.

“M-am descoperit pe mine”

“Desi am mai participat la multe tabere organizate de Adinkarela pot spune ca nicio tabara nu este la fel. Nici un exercitiu sau activitate nu este la fel in aceste tabere. Totul este complet diferit. In fiecare tabara este altceva. Am plecat in aceasta tabara cu dorinta de a afla multe lucruri despre mine si de a evolua. Stiam ca nu va fi usor sau placut pentru mintea mea sa accepte anumite lucruri despre mine insa stiu ca doar asa ajung sa fac curatenie si sa primesc lumina suprema. Am inceput sa ma cunosc, sa ma descopar, sa imi dau seama cum functionez si de ce functionez intr-un anume fel, de ce ma comport intr-un anume fel.”
Silvia, Bucuresti

Locatie

Hotel Parliament, Strada Izvor 106, Bucure?ti 050564, Romania

“Dupa curs, am simtit ca acel camp energetic care ma inconjoara este mai mare si a fost impresionat ca atingeam “starea” foarte foarte repede. A urmat o stare de intrebari personale, chinuitoare, de regasire, de integrare a starii noi in care eram. Am inceput sa am incredere mult mai mare in mine, in ceea ce sunt.”
Monica, Bucuresti

Pretul participarii

– 250 Euro/pers pentru 3 zile de lucru intensiv

Despre Maestrul Adinkarela

Maestrul Adinkarela s-a incorporat constienta in aceasta viata, fiind initiata in “Arta de a Fi”, de aceea si-a inceput activitatea Suprema pe Pamant inca de la trei ani canalizand si vindecand mii de persoane.

De cand a inceput activitatea si pana in prezent isi dedica viata aducand Lumina Sufletelor fiecarui corp de pe Pamant, trezeste constiintele adormite si eleveaza Suflete in toate tarile lumii.

Prezinta cursuri de dezvoltare personala pe intreaga planeta, care sunt bazate pe tehnici si metode noi, informatii noi care nu s-au mai prezentat pana acum pe Pamant care sunt de un real folos in procesul evolutiv care produc profunde transformari pe toate planurile si la toate nivelele incepand din interiorul fiecaruia.

Autoare a mai multor carti care sunt traduse in mai multe limbi, aduc clarificare tuturor conceptelor si sistemelor care s-au creat din origini si pana in prezent pe Pamant, aducand continuitate si constientizari pentru fiecare fiinta de pe Pamant.

Mesajele ei corespund momentului actual de constientizare a omenirii, de trezire la realitatea finala si initiere intr-un nou sistem evolutiv Suprem.

Este absolut necesara trecerea de la sistemele invechite si gresite ale spiritualitatii la un Nou Sistem de evolutie in Suprem prin initierea Sufletului.

Aici nu se pune problema de a schimba lumea, ci conceptele, istoriile, ideile, mentalitatile tale gresite care te-au impiedicat sa avansezi in evolutie.

Pentru informatii si înscrieri:
Sorina
Telefon: 0745 811 001