Curs de Terapie cu Energia Suprema

Acum, în aceasta perioada de final de Ciclu Terestru este necesar sa adaptam toate metodele si tehnicile de terapii alternative energetice la nivelul actual de evolutie a fiecarei fiinte umane.

Noile tehnici si metode care sunt prezentate atât în modulul 1 si modulul 2 de curs sunt raspunsul adecvat unei realitati care actioneaza la nivel subtil pentru a provoca o trezire iminenta a energiei celulelor din corpul fizic. Prin asta se va purifica si transforma materia densa în materie pura permitând trecerea ei într-o stare superioara de constiinta si alinierea corpului cu noua energie superioara de o înalta rezonanta.

Pentru a putea face aceasta aliniere energetica care produce transformari profunde la nivel energetic, mental, emotional si fizic, este absolut necesara deschiderea unor Noi Puncte, Canale si Meridiane energetice redesenand Noua Harta energetica a corpului uman prin care va intra o noua energie vindecatoare si transformatoare.

Prin acest curs se va crea un principiu re-evolutionar la toate nivelurile corpului fizic si a corpurilor energetice.
Obiectivul acestor noi tehnici si metode este de a trezi materia la viata, de a o elibera de sistemele, energiile si programele de joasa vibratie, de a o echilibra si adapta la Noua Rezonanta, de a elibera cauzele care o afecteaza si de a produce vindecarea la nivel fizic si energetic.
Un alt motiv foarte important este de a avea acces la vindecare de maniera directa, rapida, simpla, fara restrictii si fara contraindicatii.
Aceste tehnici si metode noi sunt compatibile cu orice tip de medicatie traditionala.
Pentru ca acest lucru sa se întâmple esti invitat sa participi la urmatorul curs care va avea loc între 6 – 8 septembrie 2023 în Bucuresti.

“M-am descoperit pe mine”

“Desi am mai participat la multe tabere organizate de Adinkarela pot spune ca nicio tabara nu este la fel. Nici un exercitiu sau activitate nu este la fel in aceste tabere. Totul este complet diferit. In fiecare tabara este altceva. Am plecat in aceasta tabara cu dorinta de a afla multe lucruri despre mine si de a evolua. Stiam ca nu va fi usor sau placut pentru mintea mea sa accepte anumite lucruri despre mine insa stiu ca doar asa ajung sa fac curatenie si sa primesc lumina suprema. Am inceput sa ma cunosc, sa ma descopar, sa imi dau seama cum functionez si de ce functionez intr-un anume fel, de ce ma comport intr-un anume fel.”
Silvia, Bucuresti

Locatie

Hotel Parliament, Strada Izvor 106, Bucuresti 050564, Romania

“Dupa curs, am simtit ca acel camp energetic care ma inconjoara este mai mare si a fost impresionat ca atingeam “starea” foarte foarte repede. A urmat o stare de intrebari personale, chinuitoare, de regasire, de integrare a starii noi in care eram. Am inceput sa am incredere mult mai mare in mine, in ceea ce sunt.”
Monica, Bucuresti

Pretul participarii

– 250 Euro/pers pentru 3 zile de lucru intensiv

Despre Maestrul Adinkarela

Maestrul Adinkarela s-a incorporat constienta in aceasta viata, fiind initiata in “Arta de a Fi”, de aceea si-a inceput activitatea Suprema pe Pamant inca de la trei ani canalizand si vindecand mii de persoane.

De cand a inceput activitatea si pana in prezent isi dedica viata aducand Lumina Sufletelor fiecarui corp de pe Pamant, trezeste constiintele adormite si eleveaza Suflete in toate tarile lumii.

Prezinta cursuri de dezvoltare personala pe intreaga planeta, care sunt bazate pe tehnici si metode noi, informatii noi care nu s-au mai prezentat pana acum pe Pamant care sunt de un real folos in procesul evolutiv care produc profunde transformari pe toate planurile si la toate nivelele incepand din interiorul fiecaruia.

Autoare a mai multor carti care sunt traduse in mai multe limbi, aduc clarificare tuturor conceptelor si sistemelor care s-au creat din origini si pana in prezent pe Pamant, aducand continuitate si constientizari pentru fiecare fiinta de pe Pamant.

Mesajele ei corespund momentului actual de constientizare a omenirii, de trezire la realitatea finala si initiere intr-un nou sistem evolutiv Suprem.

Este absolut necesara trecerea de la sistemele invechite si gresite ale spiritualitatii la un Nou Sistem de evolutie in Suprem prin initierea Sufletului.

Aici nu se pune problema de a schimba lumea, ci conceptele, istoriile, ideile, mentalitatile tale gresite care te-au impiedicat sa avansezi in evolutie.

Pentru informatii si înscrieri:
Sorina
Telefon: 0745 811 001