CURS DE VINDECARE CU ENERGIA SUPREMA

Ce vei face si invata in curs

 • Tehnici ultra-rapide de curatare energetica
 • Noi tehnici de autovindecarea cu Energia Suprema
 • Dezvoltarea viziunii si a perceptiei intuitive asupra corpului uman
 • Exercitii practice de detectare a zonelor afectate din corp
 • Cauzele bolilor vechi si noi
 • Tehnici noi de echilibrare emotionla
 • Protocolul de vindecare pentru terapeuti
 • Mantre pentru a accesa si dirija Energia Suprema in locurile afectate ale corpului
 • Activarea mainilor de foc pentru canalizarea energiei de vindecare
 • Tehnica de deschidere a noilor trasee energetice umane
 • Tehnici simple de meditatie care sa iti creeze o stare de liniste si pace in fiecare zi
 • Metode de dobandire si consolidare a increderii in sine

Acest curs de adreseaza atat celor care simt ca este momentul sa se ocupe de sanatatea lor si a celor dragi cat si terapeutilor.
Inainte de inceperea cursului este necesara Curatarea Energetica Profunda pentru recuperarea Luminii Sufletului prin care va veni Energia Suprema necesara procesului de vindecare si evolutie.

Cursul de Vindecare cu Energia Suprema este singurul curs in care inveti sa te vindeci singur si sa nu mai fii dependent de nimeni si nimic.

Acum este momentul sa te redescoperi, sa te recunosti si sa experimentezi intr-un mod deosebit si profund un Nou Prezent cu teme diferite prin care sa descoperi si sa integrezi pacea, linistea, lumina, echilibrul, prosperitatea si Iubirea Suprema. In acest curs de initiere vei putea invata Noi Tehnici evolutive care nu au mai fost prezentate pana acum pe pamant. Ele fac parte dintr-un nou sistem de initiere in ARTA DE A FI, care se bazeaza pe deschiderea unui Nou Canal Energetic Suprem prin care te conectezi cu Sufletul, cu Esenta Ta si cu Constiinta Suprema. Prin intermediul acestei conexiuni captezi Energia Suprema care te va ghida si ajuta sa te eliberezi de sistemele negative acumulate din origini si pana in acest moment.

Pe masura ce folosesti aceste tehnici noi se dezvolta Intuitia, care este Maestrul tau interior. El te ghideaza si te ajuta sa fii constient, echilibrat, sanatos, pentru a te putea depasi, pentru a-ti depasi limitele mentale actuale, pentru a invata cum sa gestionezi si sa te eliberezi de toate pacturile, arhivele, sistemele perturbatoare din trecut si pentru a-ti invata lectiile neinvatate care se prezinta in fiecare etapa a evolutiei tale. Acest sistem de initiere iti este absolut necesar pentru eliberarea, transformarea si transcendenta materiei fizice.

Pasul 1 Evolutia adevarata se realizeaza doar dupa ce ti-ai recuperat Lumina si toate partile Sufletului tau pe care le-ai pierdut in decursul milioanelor de vieti prin care ai trecut.

Pasul 2 este deschiderea Noului Canal Energetic prin care intra in corpul tau Energia Renovatoare si Transformatoare.

Pasul 3 este conexiunea cu Sufletul, cu Esenta, cu Constiinta Suprema care te determina sa te intorci catre tine pentru a-ti da seama de starea ta reala. Apoi, vei putea decide daca vrei sa continui ca pana acum, sa te lamentezi, sa pozezi ca victima a circumstantelor fara a face ceva util pentru tine, ssau vei indrazni sa inveti noi technici care corespund acestor etape de transformare si prin care sa incepi procesul de eliberare, transformare si evolutie de care ai atata nevoie.

Pasul 4 este realizarea drumului de intoarcere catre interiorul tau unde vei experimenta un Prezent Diferit Permanent unde nu se pune problema sa schimbi lumea obligand-o sa actioneze dupa bunul tau plac, ci mai intai sa te intelegi pe tine pentru a-ti schimba vechile obiceiuri, mentalitati, valori, concepte si invataturi gresite care te-au facut sa suferi, sa te blochezi si sa te pierzi. Acest proces se va realiza in etape, desfacand nodurile mentale si cerebrale, deschizand portile labirintului fara iesire in care ai trait ca un prizonier plin de frici, confuz, neputincios, frustrat, gresind in permanenta datorita programelor si arhivelor negative care te-au folosit dupa bunul lor plac ca pe o marioneta inconstienta din origini si pana acum. Cand vei inceta sa mai cauti, te vei regasi. Tot ceea ce cauti in afara, ai deja inauntru. Cand iti vei da seama de starea ta reala si de tine, abia atunci va incepe eliberarea din sclavia mentala, energetica si materiala in care ai fost inchis.

DRUM BUN, CALATORULE DE LUMINA!

Pe toata perioada cursului, maestrul Adinkarela iti va da indicatiile si tehnicile necesare pentru reconstructia ta din interior.
Acestea te vor ajuta sa experimentezi si sa traiesti in fiecare moment un prezent diferit, dar real.

Vei fi surprins sa descoperi faptul ca ai trait pana acum intr-un labirint limitat, ca intr-o matrice malefica tip MATRIX. Acum te simti ca pe un pilot automat, executand ordine si actionand doar in sistemele bine stabilite de altii, unde tu nu existi, nu mai stii cine esti, nu te recunosti, nu stii ce faci sau ce ai de facut, ce este bine si ce nu este pentru tine.

Chiar acum e momentul sa actionezi, sa indraznesti sa faci ceva cu adevarat pentru tine si pentru a te elibera de tot ceea ce nu esti tu.

Vei invata cum sa redobandesti increderea in tine, in afara acestor limitari virtuale in care ai fost incalcit pana acum.
Vei invata sa fii tu, sa te bucuri de tine si de tot ce te inconjoara, vei invata sa fii fericit si sa radiezi lumina in jurul tau.

Tot mai multi oameni din toata lumea ni se alatura in fiecare zi. Experimenteaza si tu Noile tehnici si metode si vei vedea rapiditatea si rezultatele reale care produc schimbari importante pentru tine fara suferinta, fara durere, fara concepte sofisticate, ci cu bucurie si plenitudine interioara.

Este o lucrare profunda cu tine insuti si pentru tine, care va produce o schimbare importanta a mentalitatii si conceptelor pe care le-ai avut despre tine, despre viata ta, despre relatia pe care o ai cu tine si cu tot ce te inconjoara.