REEVOLUTIA STARILOR SI EMOTIILOR

TABARA EVOLUTIVA
REEVOLUTIA STARILOR SI EMOTIILOR

Bali, Indonezia 20 – 30 noiembrie 2017

Taberele noastre reunesc oameni din toata lumea care doresc ceva mai mult decat spiritualul, ei indraznesc sa se cunoasca mai mult, sa se autodepaseasca de o maniera diferita si sa-si depaseasca limitele actuale in care se afla.
Multi maestrii au un interes deosebit in a participa in taberele noastre deoarece aici invata noile tehnici si metode evolutive care au fost interzise pana acum, se actualizeaza si se pregatesc pentru a evolua in fiecare etapa.

Este necesar sa te aliniezi si sa te adaptezi fiecarei etapa evolutive cu invataturile corespunzatoare unui timp diferit de cele pe care le-ai trait pana acum.
Acest lucru te face sa te intorci catre tine, sa te conectezi cu esenta ta, sa calatoresti cu tine insuti intr-un Nou Destin bucurandu-te de procesul evolutiv si de tine.
Este o noua maniera de a fi si de a actua din interior unde fiecare participant experimenteaza schimbari importante in profunzime.
Impreuna construim Nou Inceput, real, liber, fara concepte sofisticate, fara bariere, fara limitari, unde protagonistul
esti TU.

In aceasta tabara vei avea oportunitatea de a cunoaste oameni deosebiti ca tine care doresc sa faca ceva diferit focusandu-se in a invata sistema noi care sa-i ajute in procesul de transformare si transcendenta, expresand fericirea in fincare moment.
In fiecare tabara suntem tot mai multi, cei care se reunesc cauta cu fermitate si dedicatie o dezvoltare personala duferita pentru a fi utili in procesul evolutiv propriu si pentru a-i putea ajuta eficace si eficient pe cei care doresc sa evolueze cu adevarat.
De toate acestea te vei putea bucura si tu daca te alaturi echipei noastre de cutezatori altimpului prezent, in aceasta escapada de 10 zile intr-un Resort privat din exoticul Bali, Indonezia.
Este un loc ideal pentru a te conecta cu tine insuti si cu Constiinta Suprema care sunt maestrii tai reali si pentru a experimenta noile tehnici si metode interzise pana acum.

Timp de 10 zile vei experimenta noile tehnici si exercitii intensive care te vor elibera de arhivele negative care corespund acestei etape si care te-au afectat pana acum, pentru a putea accede la nivele mai elevate de constiinta y evolutie.
In fiecare zi vei avea oportunitatea de a te cunoaste mai mult, de a-ti da seama de tine, de nivelul tau evolutiv, prin punerea in practica a tehnicilor pe care le vei invata te vei focusa mai mult pe ceea ce doresti sa devii.
In aceasta tabara iti voi arata ceea ce nu esti, pentru a invata Sa Fii.

Te acompaniez pana unde consideri ca ai nevoie, dar nu pentru a schimba lumea, ci pentru a-ti schimba obisnuintele, conceptele si ideile gresite si a scoate din tine versiunea cea mai buna de care sa te folosesti pe drumul tau evolutiv.
Pe toata perioada taberei maestrul Adinkarela iti va da indicatiile si tehnicile necesare pentru reconstructia ta din interior care te va ajuta sa experimentezi si sa traiesti in fiecare moment un prezent diferit, dar real.

Vei fi surprins sa descoperi faptul ca ai trait pana acum intr-un labirint limitat ca intr-o matrice malefica tip MATRIX care a fost creata de mutantii din spatii extraterestre cu programe foarte sofisticate unde sa fii pus pe pilot automat, executand ordine si actuand doar in sistemele bine stabilite de ei, unde tu nu existi, nu stii cine esti, nu te recunosti, nu stii ce faci, sau ce ai de facut, ce este bine si ce nu pentru tine.

Acum e momentul sa actionezi, sa indraznesti sa faci ceva cu adevarat pentru tine si pentru a te elibera de tot ceea ce nu esti tu.
Vei invata cum sa redobandesti increderea in tine, inafara acestor limitari matrix in care ai fost incalcit pana acum.
Vei invata sa fii tu, sa te bucuri de tine si de tot ce te inconjoara, vei invata sa fii fericit si sa radiezi fericire in jurul tau.

Oameni din toata lumea ni se alatura in fiecare zi tot mai multi, deoarece au practicat Noile tehnici si metode beneficiind de eficienta si eficacitatea lor reala care produc schimbari importante fara suferinta, fara durere, fara concepte sofisticate, ci cu bucurie si plenitudine interioara.
De aceasta maniera simpla si usoara te eliberezi de arhivele toxice mentale si emotionale care te-au prejudiciat pana acum.

Este o lucrare profunda cu tine insuti si pentru tine, care va produce o schimbare importanta a mentalitatii si conceptelor pe care le-ai avut despre tine, despre viata ta, despre relatia pe care o ai cu tine si cu tot ce te inconjoara.
Dupa integrarea noilor tehnici si metode se se produc mari schimbari in viata si destinul tau, vei simti necesitatea de a crea in fiecare moment motive pentru a fi fericit.
Este important sa-ti dai seama cum ai functionat pana acum si ca in acest moment ai nevoie de o schimbare reala.
Abia acum incepe adevarata ta evolutie.
Daca pana acum ai incercat sa evoluezi prin suferinta creandu-ti mai multa suferinta, durere, conflicte, intelege ca nu este maniera corecta si ca ai nevoie de tehnici si metode diferite, noi care sa te ajute sa-ti schimbi maniera de a fi de a actua si de a gandi si de a te dezvolta prin “ Arta de a Fi Fericit”
Pe parcursul taberei vei fi ghidat si ajutat pentru a te elibera de trecuturile tale dureroase, schimbandu-le cu un Nou stil de Existenta.

Locatie
Aceasta tabara are loc in intr-un resort privat din Ubud, Bali, Indonezia.

Activitati si ateliere in tabara:

· Detoxifieri pentru corpul fizic si corpurile energetice
· Actualizari de memorii mentale si celulare
· Dezvoltarea viziunii si a perceptiei intuitive (exercitii intensive)
· Bazele Intelepciunii emotionale
· Eliberarea de ceea ce ai fost pentru a integra starea de A Fi
· Exercitii practice de iertare profunda cu tine insuti si cu ceilalti
· Exercitii de deschidere al celui de al 3-lea ochi si a viziunii intuitive
· Metode de echilibrare energetica eficiente si eficace
· Exercitii de debarasare a obiceiurilor din familie care iti afecteaza viata
· Tehnici noi de disponibilitate emotionla pentru a-ti gasi perechea din destin
· Exercitiu de evitare a regresului evolutiv
· Tehnici de lamurire a semnificatiei si originilor gandurilor negre si eliberarea de ele
· Metode de a afla daca alegerile pe care le-ai facut sunt utile evolutiei tale
· Tehnici noi de reconectare si dialog cu sufletul tau
· Exercitii de eliberare de fricile de persoane din trecutul tau
· Metode de eliberare de fricile de agresiune fizica
· Tehnici rapide de controlare a emotiilor
· Tehnici de activare a feminitatii in femei si a masculinitatii in barbati
· Tehnici simple de meditatie care sa te linisteasca in fiecare zi
· Tehnici noi de curatare a glandei Pineale
· Metoda noua de curatare a blocajelor karmice
· Metode de purificare a ADN-ului
· Metode de dobandire si fixare a increderii in sine
· 1 zi cu activitati surpriza
· 1 zi de lucru in spatiu experimental de autodescoperire in tacere

Toti cei care participa la taberele noastre vin in special pentru informatiile noi care corespund fiecarei etape de evolutie, dar adevarata valoare cu care pleaca acasa este noua conexiune cu ei insisi si Constiinta Suprema care ii propulseaza mai rapid pe drumul evolutiv.

Pretul participarii:
3000 Euro/pers Dupa data de 1 Noiembrie,
2500 Euro/pers Intre 1 Octombrie si 31 Octombrie,
2250 Euro/pers Intre 1 Septembrie – 30 Septembrie

Pretul de participare este in functie de data achitarii integrale.

Reduceri:
– participantii la taberele anterioare din Valencia 2016 au reducere 50Euro
– participantii la 2 tabere Phuket si Bali au reducere 100Euro
– participantii la 3 tabere, Phuket, Bali, Republica Dominicana au reducere 150Euro

Ce este inclus:

Transportul Aeroport Bali (cod aeroport DPS) – Private Resort
Cazare 11 nopti, 12 zile (19 Noiembrie – 1 Decembrie)
Pensiune completa
Programul de exercitii 10 zile, 6-10h/zi cu 2 pauze de cafea
Excursie surpriza de 1 zi in „Paradisul” din Bali

Ce nu este inclus:

Transportul aerian pana in Bali (cod aeroport DPS) (recomandam www.skyscanner.com, www.skiplagged.com, www.momondo.com )
Viza de intrare in Indonezia de 90 zile si care se obtine la aeroportul din Bali pentru posesorii de pasaport Romanesc.