TABARA EVOLUTIVA- CURS INITIERE LIDERI

TABARA EVOLUTIVA

CURS INITIERE LIDERI
12 – 20 august 2018
Phuket, Thailanda

Ca sa cresti in etape si sa te transformi in propriul tau Lider pentru noul destin.
Profita de aceasta mare oportunitate pe care o ai acum de a fi inaintea tuturor in clasamentul la care ceilalti inca nici nu viseaza ca exista.

Marcheaza un nou inceput care sa te propulseze cat mai departe fara niciun risc.
Acum este momentul oportun pentru a te alinia cu o energie superioara si cu noile informatii care vin din viitor pentru a-ti aduce continuitate tie, vietii tale si activitatilor pe care le desfasori in fiecare moment.
Este un nou sistem de reformulare pentru cei care doresc sa faca ceva mai mult pentru ei si pentru ceilalti.

Acest curs este raspunsul clar al realitatii actuale care se schimba cu mare viteza si actioneaza la toate nivelurile personale, sociale si planetare.
Acum este foarte necesara aceasta initiere ca lider pentru a invata cum sa te gestionezi si sa ii gestionezi pe ceilalti cu noile sisteme de viata care produc o reformulare generala a corpului fizic, a vietii, a activitatilor si a afacerilor tale pentru a le aduce continuitate.
Suntem reprezentantii unui nou concept de viata si va aducem o noua energie si noi metode de viata cu care sa traiesti fericit.

Ce face diferenta intre ceea ce esti si ceea ce vei fi?
Ce face diferenta dintre afacerea pe care o ai si cea pe care ti-o propun?

Energia cu care ai functionat tu pana acum si cu care au functionat afacerile tale ti-au adus beneficii materiale si economice, au fost profitabile.
Insa acum dupa cum ai putut vedea energia care te-a sustinut atat pe tine cat si afacerile tale a ajuns la final, de aceea nici tu nu mai functionezi ca inainte si nici afacerile tale nu mai sunt profitabile.

Pentru ca totul sa functioneze bine trebuie sa te initiezi cu noua Energie Renovatoare din viitor pentru a da un nou suflu si continuitate vietii, destinului si afacerilor tale.
A venit momentul sa te completezi cu noua energie si informatiile renovatoare care iti aduc un alt tip de bogatie,si anume imbogatireata interioara.
Te invit sa te alaturi acum echipei castigatoare care iti prezinta cea mai noua si profitabila afacere prin dezvoltarea Sufletului.
Imbunatateste-te si imbunatateste-ti afacerile, cu tine cel nou, cu o noua energie, care aduce:

Claritate prin dezvoltarea intuitiei, aceasta va fi ghidul tau de baza in Noul Ciclu Terestru in care intra Planeta si creatia in aceste momente.
Te propulseaza cu zece pasi inaintea tuturor, deoarece te informeaza care vor fi noile necesitati si te pregateste pentru a veni in intampinarea noilor necesitati.
Progres
Stabilitate pe toate planurile si la toate nivelurile
Realizari extraordinare

Insa adevarata valoare si cea mai importanta cu care pleci acasa este Conexiunea cu tine insuti, cu Sufletul si cu Constiinta Suprema care sunt ghizii tai de baza cu care vei putea conversa in mod permanent si direct, fara intermediar, pentru a avansa rapid in evolutia ta si a afacerilor tale trecand cu mai multa usurinta prin fiecare etapa.
Acest lucru aduce o imbunatatire radicala pe toate planurile vietii, a destinului si afacerilor tale.

INVESTESTE IN TINE:

4000 euro/persoana intre 1iunie – 25 iulie

Rezervarea este confirmata dupa achitarea in totalitate a contravalorii taberei.

CE ESTE INCLUS:

Transportul de la aeroportul din Phuket pana la Resort dus-intors.
Cazare Hotel **** + mic dejun pe toata perioada taberei 9 nopti si 10 zile
Opt zile de ateliere practice
Coffee break de doua ori pe zi
O zi cu surprize in paradisul din Thailanda .

CE NU ESTE INCLUS:

Transportul pana in Thailanda
Recomandam agentiile www.skyscanner.com, www.skiplagged.com, www.momondo.com )

Viza de intrare in Thailanda pentru 14 de zile, aceasta se obtine la sosire in aeroportul din Phuket
Va uram drum bun si va asteptam cu drag pentru a ne bucura impreuna de fiecare moment!

Tot ceea ce vei integra iti va servi pentru gestionarea si imbunatatirea relatiei cu tine insuti, pentru dezvoltarea evolutiei tale, cu schimbari importante din interior pentru a-ti usura drumul in procesul evolutiv, pentru a fi la inaltimea fiecarui moment prin care treci.
Impreuna ne vom bucura lucrand si scotand la lumina cea mai buna versiune a ta, reveland marile valori si capacitati care sunt ascunse in interiorul tau pentru a le putea utiliza in procesul tau de transformare si evolutie.
Aceasta tabara va reprezenta un pas urias inainte , in Noua ta Existenta.
Un pas urias catre o noua viata in urmatorul Ciclu Terestru care incepe in scurt timp.

Indrazneste sa te autodepasesti, dincolo de limitele actuale!!!
Invata sa te bucuri de tine cu noi.

Hai la drum, calatorule de Lumina!