Tabara Evolutiva Intensiva – Revelion 2019

TABARA EVOLUTIVA INTENSIVA – Revelion 2019

NOUA REALITATE
24 decembrie 2018 – 4 ianuarie 2019
Krabi – Tailanda.

Invata sa cresti in etape si tranforma-te in eroul si stapanul propriului destin.
In repetate randuri te-ai intrebat, care este sensul a ceea ce faci. Uneori ai primit unele raspunsuri, dar tot nu esti multumit si continui sa cauti, fara sa stii ce cauti si fara sa stii ce ai gasit.
Raspunsul la aceste cautari si intrebari este:
“Cand vei inceta sa mai cauti, atunci te vei gasi!”
Deoarece, ceea ce cauti, ESTI TU.
Drumul pe care ai mers pana acum este in exterior si este gresit. Pentru a te regasi trebuie sa gasesti pe cineva care sa te intoarca catre tine, sa te faca sa te vezi si apoi sa decizi, ce vrei sa faci.
Pana cand nu vei gasi maestrul care te aseaza in fata lui si nu in spatele lui, nu te vei putea trezi si avansa in evolutie.
Acesta este raspunsul adevarat de care ai nevoie.
De multe ori ai gasit pe cate cineva dar ti-ai dat seama ca raspunsul pe care il primeai nu era cel de care aveai nevoie.

De aceea iti propun o noua alternativa de trezire si de initiere evolutiva care iti va satisface foamea ta de raspunsuri, doar ca aceste raspunsuri reale nu ti le voi da eu, ci le vom determina sa vina din interiorul tau.
Aceste raspunsuri reale vei invata sa le obtii tu, pentru a le putea accepta, asimila si pune in practica in viata ta de zi cu zi.

Pe toata perioada taberei vei fi ghidat pentru a-ti da seama cat este de usor sa obtii raspunsurile si metodele necesare si adecvate pentru tine, pentru ca apoi sa le pui in practica.
Doar asa vei putea urca intr-un nivel superior de constiinta si evolutie.
Daca ti se pare ca rezoneaza cu tine ceea ce citesti acum, e posibil sa fii unul dintre adevaratii cautatori ai adevarului absolut care vine de la Constiinta Suprema din viitor, care te invita sa inveti Arta de a Fi.

La evenimentele noastre participa persoane speciale ca tine, care au multa vointa si simt necesitatea de a-si depasi limitele actuale, de a se imbunatati si a-si imbunatati viata si destinul prin noi metode si tehnici care nu au mai fost prezentate pana acum pe Pamant.

Doar asa vei reusi sa te descoperi, sa te intelegi pe tine si pe ceilalti, sa-ti dezvolti intuitia, viziunea intuitiva, si sa ai constientizari care vor fi adevaratii tai ghizi pe drumul evolutiv.
Aceste noi sisteme de viata te pregatesc pentru o viata noua, libera, te elibereaza de trecuturile tale dureroase care te-au afectat din origini si pana in acest moment.
Cand te decizi sa incepi procesul de trezire si evolutie, atunci este momentul adecvat sa te pregatesti pentru intalnirea cea mai importanta a tuturor timpurilor, si anume Intalnirea cu Tine.
Apoi te vei intalni cu ceilalti care cauta si fac acelasi lucru ca tine, intr-o escapada tropicala unde focusul principal Esti Tu.
Iti vei da seama ca pentru a evolua nu ai nevoie de nimeni si de nimic, ci doar DE TINE.
De aceea pe toata perioada taberei vei invata cum sa te ocupi mai intai de tine apoi de ceilalti, de imbunatatirea ta si a vietii tale printr-o Noua Conexiune cu Constiinta Vie si Activa din viitor.
Prin aceasta noua conexiune vei invata cum sa primesti informatiile si raspunsurile de care ai nevoie in etapa in care ai intrat si in cele ce vor urma.
Pe toata perioada taberei vei primi toata atentia necesara si ghidajul necesar pentru a putea asimila informatiile, metodele si tehnicile pe care sa le urmezi pentru realizarea ta interioara si pentru a-ti continua evolutia in Suprem.

Tot programul se va realiza facandu-te sa te bucuri de tine, de echipa din care vei face parte, intr-un spatiu extraordinar unde se imbina jungla cu plaja paradisiaca din Krabi – Tailanda.
Aici vei combina bucuria, aventura, imbunatatirea ta interioara care va produce schimbari profunde care te ajuta sa urci intr-un nivel superior de constiinta si evolutie in Suprem.
Alatura-te echipei noastre in care te vei simti privilegiat de a-ti permite sa participi la un eveniment unic din viata ta, care este de o mare anvergura deoarece vei invata cum sa te conectezi cu tine si cu maestrul tau interior, care este Constiinta Vie si Activa si care te va ghida pe noul drum pe care l-ai ales acum, in procesul tranzitoriu de transformare si evolutie.
Pamantul are nevoie de oameni speciali si determinati ca tine, pentru a crea o Lume Noua bazata pe Noi Principii din viitor care vin sa incheie Ciclul Planetar actual si sa faca trecerea in Noul Ciclu Terestru.

Cu ajutorul metodelor, tehnicilor si informatiilor pe care le vei primi in aceasta tabara evolutiva vom scoate la lumina cea mai buna versiune a ta, creand o extraordinara relatie cu tine insuti pentru a putea transcende limitele actuale necunoscute pe care le ai.
In fiecare zi se vor face exercitii noi si vei descoperi partile, capacitatile si valorile necunoscute, extraordinare pe care le ai in interiorul tau.
Vei descoperi cum sa le pui in practica in viata ta de zi cu zi, si vei vedea ca poti si tu fara a depinde de cineva sau de ceva sa faci lucruri extraordinare.
Toate aceste metode, tehnici si exercitii te fac Liber, fara sa mai depinzi de maestrul tau sau de altcineva, ci doar de Noua Conexiune cu Constiinta Suprema si de determinarea pe care o ai sa evoluezi intr-un Nou Sistem Suprem.
In acest mod iti permiti sa avansezi in noile nivele de constiinta si evolutie, de intelepciune si echilibru.

Aici este locul propice pentru a te bucura de tine, de natura extraordinara a junglei, a plajelor insorite cu apa turcoaz, si in acelasi timp sa profiti de acest loc pentru a pune in practica noile metode si tehnici pe care le primesti in programul din tabara. Vei avea timp si spatiu sa reflectezi asupra ta dandu-ti seama daca vrei cu adevarat sa te imbunatatesti, sa evoluezi si sa urci intr-un nivel superior de constiinta si evolutie in Suprem.
Aceasta tabara evolutiva este o mare oportunitate pentru tine, aici inveti cum sa te eliberezi de trecuturile tale dureroase, conflictuale, cu suferinte si traume, atat prin metodele si tehnici noi cat si prin regresii constiente, in direct unde vei face o incursiune in vietile tale trecute pentru a vedea cu adevarat ce cari dupa tine din trecut si ce te face sa suferi si sa fii constient.

In acest mod vei intelege trecutul care este cauza tuturor situatiilor negative pe care le traiesti in aceasta viata, si te vei elibera de aceste arhive fara suferinta, fara durere si fara frica.
Se vor desprinde de tine straturi groase de arhive din trecut, permitand Noii Constiinte sa se instaleze in interiorul tau pentru a te ajuta in reconstructia ta.
Noua Constiinta te va face sa traiesti un prezent diferit si real unde protagonistul, eroul si stapanul vieti si destinului tau esti TU.
Daca pana acum ai incercat sa evoluezi prin suferinta si ai vazut ca nu e posibil, acum este momentul sa-ti dai seama ca evolutia se face cu determinare, entuziasm si vointa, pentru a putea schimba vechii patroni si programe negative care te faceau sa suferi mintindu-te ca asa trebuie sa fie, cu STARI DE BUCURIE, DE PACE SI LINISTE INTERIOARA.
Adevarata evolutie se realizeaza prin stari de pace, liniste, iubire si tacere interioara pentru a ajunge in starea de a FI.

Tot ceea ce vei invata in acesta tabara evolutiva iti serveste pentru a te elibera de toate arhivele, persoanele si sistemele toxice, negative si distructive atat din trecut cat si din aceasta viata pentru a putea merge pe drumul Noului Destin.
Acest nou destin este catre interiorul tau, prin el vei dobandi incredere in tine, claritate, pentru a vedea pe unde mergi si unde trebuie sa fii in fiecare moment.
Acest lucru creeaza o schimbare importanta a mentalitatii, a atitudinii, a intelegerii conceptelor despre tine si despre viata ta, despre relatia pe care o ai cu tine si cu ceilalti, si astfel schimbi vechea ta istorie cu una noua prin energia noua care vine din viitor.
Iti vei da seama cum ai functionat pana acum si ca ai nevoie de o schimbare reala pentru a te imbunatati si pentru a crea in fiecare moment o mie de motive pentru a te bucura de tine, de viata ta si de a fi fericit.
Din acel moment incepe adevarata aventura catre interiorul tau si catre o Noua Evolutie in Suprem.

Prin acest Nou Program de viata pe care il vei asimila in acest Retreat, vei aduce energia si corpul din trecut in prezent pentru a-l elibera de arhivele si sistemele depasite si gresite care te-au afectat din origini si pana in prezent.
In acest fel permiti energiei si corpului tau din trecut sa se reactualizeze si sa se alinieze cu Noua Rezonanta care vine de la Constiinta Vie si Activa Suprema pentru a crea noi stari si pentru a putea avansa in noul sistem evolutiv.
Prin aceste stari noi iti vei da seama de tine insuti, de viata ta, de realitatea ta, de ce esti aici, de ce esti, de ceea ce ai facut pana acum, de ceea ce ai nevoie acum.
Eu iti ofer ceea ce ai nevoie, apoi este obligatia ta sa pui in practica in viata ta de zi cu zi daca vrei sa te eliberezi de trecut si sa avansezi fara limita.
Trebuie sa accepti ca ai nevoie de metode, tehnici si informatii noi pentru a iesi de unde esti pentru a putea deschide poarta Noului Destin si pentru a avansa.
Adinkarela este aici pentru a te insoti pe noul drum pana unde tu decizi.

Beneficii

. Primesti noile Tehnici si Metode aduse din viitor prin Constiinta Vie si Activa Suprema.
. In cadrul taberei evolutive ti se va deschide un nou Canal de Foc Viu si Activ.
. Ti se va face conexiunea prin Canalul de Foc Viu cu trupul, Sufletul, Spiritul si cu Constiinta Suprema care vor fi ghizii tai interiori pe drumul tau evolutiv.
. Inveti noi metode de linistire a mintii, de eliminare a gandurilor si de eliminare a zgomotului si galagiei din interiorul tau.
. Dobandesti pacea, linistea si tacerea interioara.
. Dezvolti intuitia
. Dezvolti viziunea intuitiva
. Dezvolti perceptia
. Dobandesti starea de bine generala.

Noile capacitati si valori creeaza un Nou Principiu de transformare la toate nivelele:
– Energetic
– Fizic
– Mental
– Cerebral
– Emotional
– Functional.

Prezenta maestrului Adinkarela pe pamant nu presupune ca ea a venit sa schimbe sau sa salveze lumea, ci pentru a aduce noi informatii, energii, tehnici si metode din viitor care sunt extrem de necesare acum la sfarsit de Ciclu Terestru. Fiecare persoana care primeste aceasta initiere cu metode noi trebuie sa le asimileze si sa le puna in practica in mod constant pentru a se elibera de sistemele malefice acumulate in trecut si in aceasta viata.
Pentru a putea face trecerea de la sistemul evolutiv spiritual la care se afla acum si care a ajuns la final, la un nou sistem evolutiv care vine din Suprem si care se adreseaza intregii umanitati fara a face diferenta de religie, de starea materiala sau economica, cultura, apartenenta politica, religioasa sau sexuala.
Dreptul la evolutie il au toate persoanele, doar ca foarte putine simt necesitatea de a evolua si de a face ceva in acest sens.
Aceasta informatie se adreseaza tuturor persoanelor care vor, care sunt dispuse si disponibile de a se elibera de resturile trecuturilor pentru a merge mai departe in Noul Ciclu Superior care se instaleaza acum.

Iti doresc sa ai discernamantul de care ai nevoie acum in aceasta perioada tranzitorie de inceput de drum.

ACTIVITATI SI ATELIERE

. Detoxifierea corpului fizic si a corpurilor energetice, a memoriilor mentale, emotionale si cerebrale.
. Actualizarea cu noile programe de viata
. Exercitii si experiente de conectare cu Constiinta de Foc Viu si Activ Suprem.
. Exercitii intensive de dezvoltare a perceptiei si a viziunii intuitive
. Curatarea arhivelor cu traume, dureri, rani si suferinte emotionale si sentimentale, cauze si efecte
. Regresii constiente in direct pentru a elibera si vindeca sistemele malefice care te-au afectat pana acum
. Eliberarea si actualizarea memoriilor energetice, celulare, structurale, cerebrale
. Exercitii practice intensive pentru detectarea si diferentierea energiilor supreme de cele malefice si metode de eliberare
. Metode de echilibrare energetica si energizare generala.
. Noi tehnici de imbunatatire imediata a sanatatii

. Calatorii in spatiu si experimentarea altor planete si sisteme solare
. Exercitii de protectie energetica
. Exercitii de respiratie abdominala
. Exercitii de experimentare a conexiunii cu Iubirea Suprema
. Noi exercitii si tehnici de a dialoga cu Sufletul tau si cu Constiinta Vie si Activa
. Exercitii de experimentare, de intelegere si de eliberare a fricilor ancestrale si actuale
. Metode de a descoperi si asimila fermitatea si determinarea care sunt elemente bazice si foarte necesare in procesul evolutiv.

. O zi de cu activitati surpriza
. O zi de lucru intr-un spatiu experimental.

Toate persoanele care participa in taberele noastre marcheaza starea de viata de dinainte si de dupa prin enorma cantitate de exercitii, experimente, tehnici, metode, constientizari si informatii pe care le primesc si le asimileaza in cadrul programului, iar cel mai important lucru este noua conexiune energetica Suprema cu sufletul, trupul, Spiritul si Constiinta Suprema.

Acestea sunt marile valori cu care se va intoarce fiecare acasa, pentru ca apoi sa continue sa se experimenteze, sa se descopere si sa aiba acces la noi informatii care vin de la Constiinta Suprema si care sunt foarte necesare in procesul evolutiv al fiecaruia.

Programul este realizat de Adinkarela. Maestru al Starilor, ea iti va aduce din viitor de la Constiinta Vie si Activa Noile Tehnici, Metode, exercitii si informatii evolutive, transcendentale prin care sa te eliberezi de mari arhive negative din trecut si din aceasta viata, pentru a incepe procesul de reconstructie, restructurare din interiorul tau si sa inveti Arta de a Fi.

PRETUL TABEREI

– 2500 euro – dupa 1 decembrie
– 1950 euro – intre 1octombrie si 30 noiembrie
– 1600 euro – intre 1 iulie si 30 septembrie.

Rezervarea locului este sigura dupa achitarea integrala a sumei in functie de data la care s-a realizat plata.

CE ESTE INCLUS

. Transportul dus – intors de la aeroportul din Krabi pana la resort.
. Programul intensiv 24 decembrie – 3 ianuarie 2019
. Cafea, ceai, dulciuri pe toata perioada programului
. Excursie surpriza
. Noaptea de Craciun
. Noaptea de Revelion

CE NU ESTE INCLUS

. Transportul dus- intors cu avionul
. Cazarea
. Masa
. Viza de Tailanda.

Recomandari:

Rezervarea biletelor de avion cu mult inainte de plecare pentru a beneficia de preturi mai mici.
Transport aerian, cod aeroport BKV ( acum un bilet este intre 884 – 988 euro)

Recomandam www.skyscanner.com, www.skyplagged.com, www.momondo.com

Pentru rezervarea camerelor de hotel va recomendam: www.booking.com, www.agoda.com

Hoteluri mai ieftine Bluesotel, Avasea, WakeUP care sunt mai aproape de resort, de retreat.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina noastra:
www.adinkarela.ro

INSCRIERI SI INFORMATII:

SORINA BURTEA
Tel: 0040/ 745811001