In prag de sarbatori ne reunim in Suflet pentru a ne bucura y celebra momentele cele mai frumoase incarcate de amintiri care ne umple de fericire, de pace, liniste si iubire.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna si a noului an iti multumesc pentru ca mi-ai dat oportunitatea sa te insotesc in acest an 2017. A fost un an in care am experimentat experiente noi, prin care ai invatat cum sa te imbunatatesti pe toate planurile si ma bucur pentru tine.
Se pare ca acest an a fost prea scurt pentru tine si ai nevoie de mai mult timp pentru a-ti adauga mai multa valoare, si de aceea iti propun sa continuam in anul 2018 pentru a te putea completa cu noile tehnici Supreme necesare pentru fiecare etapa din noul an, pentru ca apoi sa le poti aplica in drumul catre Noua Existenta atat pentru tine cat si pentru ceilalti care se vor indrepta catre tine pentru a-ti cere sa-i insotesti pe Noul Drum.

Tot ce am experimentat impreuna ne serveste pentru a fi mai buni si mai eficienti in fiecare zi. Ramai din anul 2017 doar cu amintirea episoadelor bune, de succes, de imbunatatire, de pace, de intelepciunea si constientizarile acumulate. Acestea sunt adevaratele motive pentru care ne putem bucura si sarbatori in noaptea dintre ani, si pentru a continua imbunatatirea ta in anul 2018.

Ai facut totul cum ai putut mai bine, iar acest lucru a creat ca un adevarat lacas pentru succesele din 2018. Iti transmit din Suflet o imbratisare blanda incarcata de pace, liniste, lumina si iubire, care sunt cadouri adevarate bine venite in orice moment, dar mai cu seama ti le transmit acum pentru a te insoti in noul an. Acest an vine cu multe surprize pentru tine, asa ca e un bun moment sa zambesti si sa te bucuri alaturi de cei dragi.

Te imbratisez cu drag.

Adinkarela