Este o boala mentala creata prin manifestarea vointei proprii, a modului in care vrea o persoana sa se manifeste, o boala a Matrix-ului.
Pentru a fugi de responasabilitati, si de raspundere, pentru actiunile lui sau pentru manifestarile lui negative, persoana face pe nebuna.
Repetarea acestei actiuni pe o perioada indelungata, creeaza distorsionarea realitatii persoanei, rupe si distruge sistemul neuronal si nervos, apoi distruge creierii, dupa care nu-si mai da seama de ce o face.
La inceput, acesta traieste doua sisteme paralele, apoi creieri emit catre corp, impulsuri eronate si necontrolate, moment in care persoana devine nebuna, schizofrenica, cu manifestari violente cu adevarat.
In aceasta situatie, sunt necesare o serie de pachete de lucrari energetice, pentru a recrea structura creierului, a cerebelului si functiile acestora, pachete de lucrari energetice de reconstructie a sistemului neuronal si nervos parasimpatic central, lucrari de restabilire a sistemelor energetice din corp.
Insa, pentru a avea rezultate bune, este necesara colaborarea persoanei.
Acest lucru presupune ca persoana sa evite, sa se refugieze in acele manifestari schizofrenice, de nebunie.
Pentru o astfel de persoana, intrarea in stare de nebunie inseamna o zona de confort, fara responsabilitati, unde ea sa poata sa faca ce vrea, fara a fi trasa la raspundere.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *